點解「跟芬尼學英語」上到位?

243 回覆
9 Like 80 Dislike
就係中意睇佢教啲野夠貼地夠實用!仲有佢黃到金,我就係要睇佢,條條片都要like
坦白講,法律英文我接近0知識,但生活英語、語言學、文學理論略懂一二,大家專長不同,各自努力,再見。
點掂? 以你思維應該浸過咸水
名校+語言學專科有syntax底子

咸水是bonus
仲要ischool出身
係度貼LINK只會比連登仔話位連登上位
另一方面, 到有D知名度, 就問點解上到位
你睇唔出佢係拎個心出黎教?
幾頁前答左,單單有心係冇用,要配合專科訓練 或者 由細講開(near)native speaker competence
睇番個結果,其實我覺得佢教得幾好
你邏輯都幾撚好
有幾個社會垃圾墊底你就以為自己唔撚係社會垃圾咩
屌你老母傻系真係傻系 得個尻up
關乜撚野事
你出黎開個尻POST諗住借刀批鬥人
點知自己柒撚左 又係度扮撚哂唔care咁先夠柒
哂撚氣啦 淆底洗撚咁多辯駁
讀ischool出身證明她的英文是acquired不是learned,是自然正宗的英文,所以值得模仿。以你嘅智慧參透唔到係正常嘅。
她成功在甚麼…?發左達?
同埋你呢啲淨係一句妒忌撻埋黎,完全無視上面討論嘅負面攻擊就收埋啦
我只係開個post試水溫已經咁多打手、學生 、資格論者衝入黎玩圍毆,玩人身攻擊。算喇。
打稻草人有撚用咩傻系
你唔撚俾D人見你樣好撚柒屌尻你咩 傻系
得閒上黎開無聊post狙擊英文老師
不如出去進修搵工啦
唔係你60歲都睇唔到女人小便
做乜撚嘢姐你 哩度lihkg啊 唔撚係學校啊 擺款 又唔肯分享 人地肯分享又話人地做得差 關你撚事咩自私閪
幾日前話唔再覆
點知姣婆守唔到寡日日覆
真係社會垃圾
咁多時間做埋啲無聊野
去悍衛自以為有嘅專業同尊嚴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞