點解「跟芬尼學英語」上到位?

243 回覆
9 Like 80 Dislike
抱歉,我停留在當年CM上位時代。停止指罵啦,若果你真係未有pgde教書,你都好忙要補讀,再見
我一早有啦,你唔需要同我擔心喎真係
顧掂自己先
算啦 真係唔好再同條弱智嘈
好彩當初教我英文個老師唔係咁黑人憎
學生時代最憎啲老師自我膨脹
以為自己係宇宙中心
嗰啲人上堂講乜春都聽唔入耳

如果係比個咁嘅人教英文真係食得屎
我都相信教育界大部分情況下都唔會請啲咁嘅垃圾入行,希望係啦
聽日佢啲fake ass accent 就想嘔
不過我會jump to conclusionssss喔,老師
我頭幾屆學生有啲都做咗專業人士喇,唔好以為自己好熟行程啦,一入嚟就講曬粗口狂鬧,你真係真正教畜
你都應該係上堂不斷駁嘴以為自己好成熟嗰啲廢青
不過互聯網嗌交嘅規則係:最後一個留言嘅係贏家。 所以今次讓畀大家,你哋可以繼續留言鬧落去,不過我唔再覆,始終對大家嘅健康都唔好,同埋等其他人嘅關注去翻社會事件
完美示範咩叫自我膨脹
香港慘在有呢啲固步自封嘅垃圾教畜
肯拍片同唔肯拍片問題
嘩!講到啲學生唔比你教就做唔到專業人士咁樣
根據你嘅邏輯,咪即係因為你教到其他大部分學生都做唔到專業人士
你個格真心唔適合做老師,唔好害人
呢個世界真唔公平,居然冇人撲出黎話你妒忌+人地只係分享+你都應該拍片教人
我係回應緊畀我教唔會食屎嘅~ 同埋你明顯都有自己對「老師」嘅準則,同你準則唔同嘅就係唔好,你太自我中心
有心、肯做,又唔會串串貢咪得
覺得佢冇料嘅咪當佢純粹share囉,網上世界唔一定又老師學生關係咁rigid嘅
咁都睇唔過眼?
葡萄心態真係好醜怪
冇追內文就收皮啦
唔阻你傻仔
所以問題係出自你身上係時候醒喇
由第一頁柒到最後一頁
真係不得了,現實中肯定係個loser
你呢件社會垃圾只可以上網搵存在感,陰9公
啱呀證明我講嘅嘢冇錯,大家純粹鍾意玩人身攻擊
如果係職場上你一定係比人杯果類,唔好話唔提你你唔反省下自己一定失敗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞