Polyu taught master 2020 (2)

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
多唔多人ug 讀cs 會讀msc it
入左msc it
online course 睇名好似全撚部同學都強國人
又要做group project
我今朝收到
我有個frd都收到🤔

加油, 可能未send哂email
收唔到
有冇2021
想問下非Eng人 有個冇hon既ou degree
做左差唔多3年construction野 幾個月FM
報2021Sep BSE master會唔會唔收
冇hon? 個名冇hon定個degree真係冇hon
ou 160cr拎hon 120拎non hon 讀到120拎左non hon再冇讀落去
張證書冇寫hon落去
有冇hon我唔知影響大唔大
但據我所知poly都幾睇成績 唔剩止工作經驗
同埋要求係BSE/ME/EE grad

不過你都做咁多年相關嘢我諗會加分
咪試下囉 都應該大機會
謝謝
仲有個問題想問下 我做左差唁多3年個張reference letter係for我搵工用
個張SRE寫超有用 但係寫信個個人某D原因搵唔返佢再寫 照放上去比poly個邊睇有冇問題
冇問題
佢有個位畀你upload recommendation letter
btw 你報ft定pt
失業中但係照報PT當FT讀
今年加到 5100 一個 credit
讀完無左十五萬
好過去搶
貴唔緊要 希望入到拎返張BSE沙紙
而家我拎住張哂銀屎既Bsc好多工都apply唔到有經驗都冇用
你咁都問都係讀poly算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞