Polyu taught master 2020 (2)

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
俾撚晒資料佢
一直都收唔到welcome letter
打去問就叫我send email問
send email 又一直冇回音
搞左成個幾兩個月都未搞得掂
我都係等咗個幾兩個月到上星五收倒佢電話話我之前交d野唔齊,叫我6月2拎d資料比佢verify
巴打你收到MEng offer? 準備讀?
有無巴打報左data science/收到offer?
咁你打算一邊翻工一邊讀?
佢一定沒可能, CV 寫Full time job + full time MEng ?
其實係有人full-time番工 又Full-time master,頂到咪得
咁咪攞苦嚟辛
今年無咪下年報囉 taught master只要肯科水+早D報邊會話無得讀
琴晚收到reg confirmation letter
都搞咗成個幾月
成個流程系點架?
Offer , paid , reg day by person , .... ?
點樣番法?
好似好好玩bor

MEng 有什麼好處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞