[推到解鎖速 未上台唔好上] 3HK真無限4.5G plan 過左15GB/20GB就會鎖喺5mbps!!

876 回覆
141 Like 4 Dislike
條3台痴線佬痴夠未?
https://lih.kg/2117915

我可以好肯定咁答你
Smt
證明開始影響到佢地了 要加油
敵人反對的
頭先打左俾我
有兩個方案 一個係補6個月月費即走
另一個係幫我份約縮一年
我簡左縮一年
你仲有一個選擇
就係幫手推post唔好再比佢哋搵水魚
巴打你新簽約定點?

3台屌你老母我信你講話會調整下真係我on9 傻嘅都知冇咁好死 尋晚凌晨4點過18GB 今朝再測已經鎖左5mbps
RAP
啱啱客戶關係科再打嚟跟進 一如既往唔認鎖速 但話有其他客戶投訴同樣事件 今次講到明會reset下 問佢幾耐會搞掂 佢話一個禮拜就會有反應

暫時睇其他巴絲打似乎未收過同樣嘅回覆 我就每月10號reset 都唔撚差在做多一個禮拜傻仔 就睇下你reset啲乜撚野出嚟
same

經巴打教路 三次電話攪掂!今日收到電話 話可以提前終止合約 無任何收費!
個人輕哂
祝各位巴打成功 唔好怕煩就得!
第一次Facebook投訴 你會收到第一次電話 中間大概傾嗰啲內容佢會話檢查下同IT部門檢討吓幫你跟進下呢類說話佢應該會話會再有同事聯絡你跟進情況 收線之前你問佢拎個投訴編號
第二次收到電話 我第二次真係好勞氣係咁爆粗屌 同埋講出自己嘅要求提早解約 當然佢實同你講冇可能一係就要補錢 但我嗰陣唔理佢係咁屌 之後佢話會有同事再打俾你
而第三次就係今日啦 佢同我講可以提早解約萬分抱歉嗰啲明顯呢個係高級啲
希望巴打你搞掂
唔知有無得嘈到佢解番個鎖速 比番21mb我都ok
極清晰
萬二分感謝
另外想問知唔知轉走左咁唔夠一個月嘅月費點計
我仲有幾日就開新一個月
即時即日幫我停止合約 係要交多期錢就無啦 輕鬆哂
咁想問成個過程歷時幾多日 驚呢排wfh 會拖好耐
一個至個零禮拜 成個程序
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞