[推到解鎖速 未上台唔好上] 3HK真無限4.5G plan 過左15GB/20GB就會鎖喺5mbps!!

876 回覆
141 Like 4 Dislike
再嘈 等關係科再打畀你
但係我應承咗佢
咁你on9
點樣可以屌到免費解約 ?
啱啱有人打嚟 屌咗一輪 抄低投訴編號 最後同佢講 依家網上周圍好多人屌緊你3台 我亦知道好多人可以提早解約 我叫佢快啲搵人幫我攪 簽我兩年畀垃圾我 跟手臨收線佢話會有人再打俾我
我想問成功解約啲巴打下次打嚟應該點樣屌?
你提出免費解約
啱啱打咗去諗住屌多獲投訴多次 講完投訴Number check完 佢同我講已經同上級講咗我嘅要求(提早解約) 佢話稍後星期一二應該會打俾我講返呢個問題
我係咪戇鳩左 係咪應該要再投訴多次
下有得免費解約咁好?
我要賠六個月錢
未知得唔得 有巴打成功 然後教路
岩岩今日先開始用3台以前係屋企都用數據,依家都係連返wifi,想問巴打們解完會用咩台?
因為我本身csl轉過黎,成日地鐵load空氣
SMT
除左過20gb會鎖仲有冇其他特別? 我之前問過smt都要3xx貪平就入返3
好似成日會斷線 我就試過打打下機斷左一兩次咁
全速無限上網 呢個計劃岩哂你 仲可以無限share wifi

月費$298 全速4.5G真無限數據 無限速
需加每月$18 隧道費用

❤️再送以下既野
1.另送2.5gb 中澳數據
2.12個月大陸號碼

3.送3個月KKBOX
或2個月 Netflix(DCB)基本月費
或12個月諾頓網絡安全VPN

4.指定App聽歌免數據🎧
5.送SmarTone PLUS會藉(優惠包羅萬有)
-😊30個月合約

如果身邊有人用緊我地服務再平啲,會有推薦人$600回贈(推薦人$400申請人$200)

全速無限實收$314扣除回贈後平均$294一個月

300有找 ok啦
早幾日佢打黎問我UP唔UPGRADE, 本身178 8+2GB 唔夠用UPGRADE左做248 無限+2GB, 仲話用6GB後會收到信息轉做任用數據王, 係咪奶左野
RAP
好彩打去同佢講"我好似奶左野", 跟住佢俾番個20+2GB(本地數據)218
咁巴打轉咩台
賠六個月都賠 咁不如用埋佢算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞