金正恩驚傳變植物人!日媒爆8分鐘手術失敗內幕

555 回覆
1322 Like 15 Dislike
無咁快會死
含住支高麗參,起碼可以吊多30年,到佢瘦返就會醒
感謝黨的教育!
啲人成日都話北韓人無啖好食,嗱,而家証明俾你地睇北韓豐衣足食到死人呀。
話唔定收左金仔個妹錢咁做呢
金仔呢啲人有咁嘅下場值得高興
俾香港拎咗開城嘅話
板門店口岸旺撚過羅湖都似
通個波仔都可以咁流
特登想佢死咋掛
手震
多謝醫生
北韓解放
誅十族
之前燒山係咪有批過金仔會希事
主持嚟?

頂.... 睇圖 以為正男仲有個妹
咁嗰格原本係乜
冇事自膠
咪傻啦
再上位既咪又係痴線既
成個金家都無個正常
X2
金屍朝鮮
好撚奇怪
全世界追緊支那條數
金仔就無撚端端變咗條菜?
有人打電話叫佢做大龍鳳?
https://news.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/3145144?utm_medium=APP&utm_campaign=SHARE&utm_medium=APP

〔即時新聞/綜合報導〕《美國有線電視新聞網》(CNN)21日報導,北韓最高領導人金正恩動心臟手術後命危,引發國際關注。日本媒體24日報導,中國醫療人員爆料,金正恩由於手術失敗,目前已經成為植物人。
日本《週刊現代》 報導,中國醫療人員透露,金正恩在一次實地考察時,突然手按心臟倒下,陪同的醫師緊急對他實施心肺復甦術(CPR),並送往附近醫院,同時緊急要求中國派一支醫療團隊前往協助治療。中國由「中國醫學科學院阜外醫院國家心血管病中心」及「人民解放軍301醫院」組成近50人的醫療團隊,攜帶專用設備趕赴平壤。

不過,由於金正恩的身體狀況不佳,無法等到中國醫療團隊動手術,所以由在中國培訓多年的北韓醫師執刀,對金正恩進行緊急心臟支架手術。
中國醫療人員指出,心臟支架手術原本不是高難度的手術,但是執刀的北韓醫師太過於緊張,雙手頻頻發抖,且沒有為像金正恩這麼胖的人動過手術,本來1分鐘就可以完成,結果花費8分鐘才將支架放入,導致金正恩成為植物人,即使中國醫療團隊到達也無能為力。
報導提到,如果中國醫療人員的說法正確,那麼意味著金正恩的政治生涯已畫上句點。

爆料者係中共醫療人員。
應該堅堅地
係北韓先無肥人啫,個醫生唔好彩。睇下歐美澳洲,醫生見肥人有心臟科病真係多不勝數。
李斯(陳國邦)迫降愛的王朝
中國醫療人員透露....
中國醫療人員指出....
中國醫療人爆料
支那有邊樣嘢真

依家事實得一個就係金仔無咗影

我估原因 係支那一早有針喺金仔身邊
唔妥佢同侵侵眉來眼去
又帶頭封關
做低完佢就屈佢死於太肥

北韓係比較落後 但無咁兒戲囉
仲要咁巧合呢個時候?
支那要整合實力 重新接管北韓 咁做好合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞