金正恩驚傳變植物人!日媒爆8分鐘手術失敗內幕

555 回覆
1322 Like 15 Dislike
最開心係李雪主,唔駛對住條性無能肥仔
但唔知駛唔駛陪葬
果個醫師咪係間諜囉

不過死左都好,希望北韓人民以後有好日子過
佢真係有仔?
不過皇妹怕唔怕第時養到個姪大個會殺自己架
RIP
幼主繼位
老母把持朝政
不過肥仔咁多計, 唔排除係詐死, 試下國內忠誠度同國外反應
又煙,又酒,又肥,又好色,已經係死罪
行過38線食韓仔仲好
那個韓醫生是國家英雄
問題係點解要統一
一下子多幾千萬窮人,個國家GDP即插,極多社會問題產生
南韓都唔會願意咁做

況且,北韓入面都肯定仲有好多權貴軍人,一定唔會放棄權力
就算北韓今日改革開放,都要多幾十年發展,兩邊差距減少,兩國有近似歐盟國家之間果種流通,先再諗統一
呢度可能多幾百票, 手足可唔可以幫我定置頂
行動post-多一票就係多,DSE散場派選民登記表,唔想到時立法會選舉又輸幾票
https://lih.kg/1988688
統一既話短期內可能對經濟有影響
但長遠對南韓好有so
唔一定要即時統一,可以用20-30年時間慢慢融合
北韓一般都唔會殺女人 因為女人一般都唔會弄權對男人造成威脅 所以唔會殺
小金子個大仔唔係私生大王爺
金仔死左咁北韓咪會上演權力遊戲囉
佢個妹都有幾份似Cerci
使鬼過三八線咩 以李雪主嘅權勢 小金子駕崩後 佢隨便係北韓民間拉個靚仔包養做面首都得啦
有無咁天真?金太宗(二世)死咗之後北韓人民有無解放得自由?
唔係道德上嘅死罪 係健康上嘅
東西德即時合併都得 點解南北韓唔得?
跟住外戚專政→少主成長後自組親信→少主掌權誅殺外戚→君主生活放縱早死→LOOP
薜丁格的金正恩
屌見到呢個留言笑到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞