金正恩驚傳變植物人!日媒爆8分鐘手術失敗內幕

555 回覆
1322 Like 15 Dislike
唔係個妹喎
金屍朝鮮
就係因為重男輕女 可能就係佢個妹隊冧金仔

千載難逢既機會成為女帝
唔會啦 呢啲通常都係做comdom 下任一上就揾佢祭旗果啲
長期外派 = 無根基
傀儡一流
二哥返唔返到平壤都難講
金仔四歲
佢細佬66歲
屎太林又係咁死,恭喜恭喜
心臟麻痹 奇拿出來制裁壞人了

雖則中朝同盟 但金氏始終操控主權 不時跟美 俄互通
但金氏一死 權力未立 則中方可使傀儡操控之
兄終弟及都係世襲
正常旁系登基之後第一件事就係會誅除原先嗰條血系常識嚟 你睇下明成祖就知
最和平嘅可能係二王爺將原太子調去邊疆享福或者投閒置散賜弼馬溫官之類 令佢終身無機會接觸權利威脅到自己
最邪惡嘅呢就 其實呢個先正常
奇拿應該係北韓人先會第一個搞恩仔
座監都有得打飛機,佢係知覺全無意識可能有
佢老婆未亡人

金平一(韓語:김평일,1954年8月10日-),一譯金平日,朝鮮民主主義人民共和國外交官、朝鮮人民軍前軍官,金日成與第三任妻子金聖愛之子,金正日的同父異母弟。1977年於金日成綜合大學經濟系畢業。
應該無命睇了
錯 邏輯唔通 一定無可能 因為金與正好清楚知就算阿哥肥死咗佢自己都做唔到皇帝
做皇帝永遠唔係好似你睇劇集一個人君臨天下咁簡單
仲有你太低估咗高麗族嘅重男輕女程度(南邊都係咁)
有咁既消息傳得出證明金氏剩係得佢做過官職有能力掌控
金正恩既官方繼承人金與正未夠班
但係佢長期外派未必管得掂北泡D高官將軍
金日成,金正日,金正恩啲關係唔識唔緊要,但最緊要識中文
但有外交能力會好啲都未定
南北韓要統一啦
可能係佢個妹想做女帝
太救民指出,若金正恩病危或去世,金與正很難得老一輩幹部的認可,「這些出生於60、70年代的老臣,跟金與正相差30多歲,在他們看來,金與正完全就是個小孩子,他們一定會權衡利弊,決定是否繼續追隨」。美聯社
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞