金正恩驚傳變植物人!日媒爆8分鐘手術失敗內幕

555 回覆
1322 Like 15 Dislike
中蟈會唔會學俄羅斯食克里米亞條橋,成個北韓吞落肚

反正又係乜乜自古以來神聖土地之類
做鬼到你太低估高麗族重男輕女嘅程度
其實南邊都係咁 你睇佢哋睇深入啲就知
扮阿爺最重要
金正男同埋佢阿媽成蕙琳都幾慘

咪我講既野囉
佢阿哥正男咪比老豆派左去邊疆(澳門)
結果咪又係照殺
所以如果比正哲稱帝,前車可監
一定求其作篇文搵個原因殺左個姪佢
用腳踩
其實大王爺失勢好正常
佢基本上名就係大仔 實際上好聽就庶長子 難聽就其實真係皇室私生子來的
野仔係宮廷裡面好多時候連命都保唔住 仲有得呼吸其實已經好好
問題係唔會亂當年小金子係馬拉上演呢出煮豆燃萁戲碼嘅時候北韓都不知幾穩定
其實佢自己應該都唔想食到咁撚肥
不過呢個真係職業需要嚟
今次小金子應該可以算係因公殉職?
因為對民智未開嘅人民嚟講
肥係福氣,豐衣足食
就算班老海鮮去曬搵金日成 成個高麗民族性根本唔會容許女皇嘅出現
好難估計小學雞心理

正常夠應該留返正常香港,做基地同西方傾生意搵食,結果都要整死先安樂。
蕭生:我排除金正恩去到病危、嚴重、死亡呢三個可能性
小金子邊撚度四歲
同埋佢係金正日細佬
即係小金子叔父

但我係佢都會情願金正哲上唔比呀叔上
[他山之石可以攻玉] 韓國戰線又一力作 [韓國資訊性節目講香港抗爭]
https://lih.kg/1988130
而家係唔可以俾佢醒
公主唔係未夠班
而係係一個咁重男輕女嘅民族無可能出到女皇
佢三兄弟都唔同樣咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞