好想再有heat project 依類型槍game玩

272 回覆
40 Like 8 Dislike
玩到少將就冇玩 最鍾意用acr
開始有改槍個陣就冇玩
入過神話獵人同mods?(好似咁串)
點入個兩個團我記得係玩玩吓 都係有條友密我話我玩得唔錯 mods就記得有條友密我話教我走位同槍法 幾好人 之後就拉左我入團俾我打團戰
神話就個陣啲核心成員都走左唔小 冇幾耐就就退左

俱往矣!思之悽悽,念之悒悒~
仲有冇人記得有個狙神叫PCK,玩親乜場都揸210狂爆人頭,平均一場爆六個頭
開始有改槍個陣就冇玩
點入個兩個團我記得係玩玩吓 都係有條友密我話我玩得唔錯 mods就記得有條友密我話教我走位同槍法 幾好人 之後就拉左我入團俾我打團戰

唉我連自己個acc名都醒唔起
好似都過左11~12年喇 個陣仲係初中 依家都出黎做野幾年
我記得個陣會逼自己用新手槍練走位同槍法
大地址 小地址
大地址 小地址

FF FF F6? FF _ _ _ _ _ _ _ __ _ _

(唔記得

一開game未出白畫面要即刻彈出去入一條先
開始有改槍個陣就冇玩

唉我連自己個acc名都醒唔起
好似都過左11~12年喇 個陣仲係初中 依家都出黎做野幾年

我當年係小學雞,橘子火線執嗰陣我都未升中一,依家大學馬騮頭
玩過最多bug嘅一隻online game
果陣同班成日笑玩hp既人好on9
變速精靈
阿婆鐵蛋
冇人玩雪領
明明係最好玩既場

個個走哂去玩故宮,camp成2分鐘都唔知做乜柒
210之神,72殺0死
諗起都想玩返

但我一直都唔明
點解啲人寧願用acr都唔用p2000d
明明數值一樣

用落唔同架 數值一樣=/=射出黎D彈一樣
ACR好用D我覺得

ACr射得快過p2000d
仲記得小學玩到佢汁粒
個陣升到准將
乜bug 外掛都玩齊哂
個陣熱血到
朝早6點零 7點就會自然醒起身開hp玩成日
好懷念開場登入個個音樂
對於一個小學生黎講 對住個程式同一堆code
自己成功用CE bug到槍bug到技 個種成功感真係大到
技術方面 練到用紅軍把新手ak都可以玩死對面
後期正服汁左 直至前幾年叫做玩過下私服咁
但人數已經少左好多 有時仲要1個沙場都無
轉戰玩 發電站A刀B走 (唔知有無人玩過 不過真係好撚正 有人玩再講)
私服ID: IceKiller (宜家都係玩開A刀B走多)
仲記得小學玩到佢汁粒
個陣升到准將
乜bug 外掛都玩齊哂
個陣熱血到
朝早6點零 7點就會自然醒起身開hp玩成日
好懷念開場登入個個音樂
對於一個小學生黎講 對住個程式同一堆code
自己成功用CE bug到槍bug到技 個種成功感真係大到
技術方面 練到用紅軍把新手ak都可以玩死對面
後期正服汁左 直至前幾年叫做玩過下私服咁
但人數已經少左好多 有時仲要1個沙場都無
轉戰玩 發電站A刀B走 (唔知有無人玩過 不過真係好撚正 有人玩再講)
私服ID: IceKiller (宜家都係玩開A刀B走多)

我都勁撚鍾意玩!
幾年前有一個私服叫FCHP,我成日開A刀B逃場,每次都有一大堆人玩,沙同發電站都好岩玩
宜家過左咁耐仲係好想玩返
HP 除左D 地圖正D外 隻GAME垃圾到仆街WO
岩岩玩番,玩到少尉開 exp x2
4日就升到上校
以前玩左成年都係得少校
有官服開返
推下睇下有幾多巴打玩緊
Push
有無巴打玩緊?
玩緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞