好想再有heat project 依類型槍game玩

272 回覆
40 Like 8 Dislike
印象中AK要課金先無乜後阻力同埋多枝鏡?
印象中AK要課金先無乜後阻力同埋多枝鏡?

果把野只會係正服時買新手pack 送先用下過下引
但真係冇乜印象

就算用都用上士定唔知下士果把點步
打擊感同把聲都唔錯
死bug狗搞死隻gane

利申:買點

係真係因為bug槍搞死隻game咩? 咁多年前既game我都冇曬印象自己點解冇玩落去
淨係記得自己開個新ac bug210係低lv場一槍一件爽到爆 對面投票要踢我但多數自己隊d隊友見我carry曬全隊都投反對票 10場有9場都唔會比人踢除非隊友良心發現

要勁槍就買點啦
利申: 好鐘意研究地圖bug

我印象中初初有得bug槍時香港server係即使買點都未有210呢把槍得台服有

果陣已經有210
係bug啲火箭炮係台服先
acr真係好勁 仲要bug埋三寶
最搞笑係左輪都有3寶先正 夾硬裝上去好好笑
可唔可以搞大泥做 玩到正服咁多人

其實依家私服server 都handle 唔到太多人流
故宮大門挑狙 沙漠場挑狙

其實依家私服server 都handle 唔到太多人流

如果有更多既人玩 自然會搞大個ser
問題係點吸引更多既人 之前都有韓國人係呢個ser玩
Heat project 只係比d冇技術既人用bug圍埋打飛機
D槍同血唔公平都算 技術可以搭救
屌你d人唔知有bug定外掛
個人可以飛天神速咁行拎住重機係咁掃
開發商又fix 唔到bug同外掛
你玩埋我個份
Heat project 只係比d冇技術既人用bug圍埋打飛機
你玩埋我個份

咁係開發商FIX唔到bug同外掛姐
關技術咩事
你玩埋我個份

關技術咩事

用bug開外掛用機槍掃有咩技術可言?
你玩埋我個份

關技術咩事

用bug開外掛用機槍掃有咩技術可言?

你呢加係私服街場試比我睇lor
入bug比人踢封ac既 開外掛我都想睇下你會唔會比人封
玩hp既唔一定無技術 唔玩既都唔一定有技術
Hp支狙係我玩過既fps online game入面唯一一隻會開鏡搖下搖下
我買點喺hp畀bug狗屈機,轉喺console打ps4下下top3,跟本唔關技術事
我買點喺hp畀bug狗屈機,轉喺console打ps4下下top3,跟本唔關技術事

呢加仲可以bug架咩 就算bug左都會比人封帳啦
Hp支狙係我玩過既fps online game入面唯一一隻會開鏡搖下搖下

咁先正
最鐘意揸連狙

我覺得咁先正常,把槍咁重,無可能手持定實
入Bug

咁先正
最鐘意揸連狙

玩返cs個d覺得重狙太op 個鏡頭定實仲有2段瞄
另外好鐘意hp可以自己整3寶,想消音又得消煙又得2樣消哂都得,鏡又好多隻,彈都係 ava都有但始終唔係個回事

我覺得咁先正常,把槍咁重,無可能手持定實

重有HP行路鏡頭會有起伏,玩得耐都唔會暈

咁先正
最鐘意揸連狙

玩返cs個d覺得重狙太op 個鏡頭定實仲有2段瞄

貼粒dot係個moon到
連鏡都唔洗開
HP係好玩既 但講真我都係鐘意公平d HP最多好似250定280血 一個新仔就得100 我死3次先等於你一條命 而家諗返都on9 如果HP升lv買點係得外觀 對能力冇影響我諗更加多人玩
而家電競興超 隻隻多人玩既game都係得一個共同點 公平
你睇twitch頭幾名game就得 cs lol dota ow
HP係好玩既 但講真我都係鐘意公平d HP最多好似250定280血 一個新仔就得100 我死3次先等於你一條命 而家諗返都on9 如果HP升lv買點係得外觀 對能力冇影響我諗更加多人玩
而家電競興超 隻隻多人玩既game都係得一個共同點 公平
你睇twitch頭幾名game就得 cs lol dota ow

indeed
轉做賣錢game埋上steam就一流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞