好想再有heat project 依類型槍game玩

272 回覆
40 Like 8 Dislike
想當年我玩bug入個木廂幾好玩
以前比重機殺就鬧人重狗 人大左先覺自己ON9
靜係記得BUG 槍好爽

呀婆鐵蛋呢d有冇人記得

同埋一堆青蛙乜乜

青蛙下蛋?
故宮場
死bug狗搞死隻gane

利申:買點

係真係因為bug槍搞死隻game咩? 咁多年前既game我都冇曬印象自己點解冇玩落去
淨係記得自己開個新ac bug210係低lv場一槍一件爽到爆 對面投票要踢我但多數自己隊d隊友見我carry曬全隊都投反對票 10場有9場都唔會比人踢除非隊友良心發現
超好玩

係真係因為bug槍搞死隻game咩? 咁多年前既game我都冇曬印象自己點解冇玩落去
淨係記得自己開個新ac bug210係低lv場一槍一件爽到爆 對面投票要踢我但多數自己隊d隊友見我carry曬全隊都投反對票 10場有9場都唔會比人踢除非隊友良心發現

要勁槍就買點啦
利申: 好鐘意研究地圖bug
旺角:
跳上帆布入女人街<己封>
跳上百老匯入女人街
slip入百老匯回收箱
slip入c4回收箱
slip入A team2樓 果兩級到落地下鐵閘
沙漠:
入c4石
入樓梯底
故官:
地下入紙箱
雪地:
入石
上山
雨林:
唔記得邊度入牆

好撚多bug位
淨係最記得一開波用新手ak camp 人都殺唔死條友
旺角:
跳上帆布入女人街<己封>
跳上百老匯入女人街
slip入百老匯回收箱
slip入c4回收箱
slip入A team2樓 果兩級到落地下鐵閘
沙漠:
入c4石
入樓梯底
故官:
地下入紙箱
雪地:
入石
上山
雨林:
唔記得邊度入牆

好撚多bug位

沙漠個個真係皇道

走哂全場 可以買埋子彈
雪場神手
想當年ACR 210 P200D
hp冇bug成隻game會打左幾多折

btw有冇bug都好撚好玩 好懷念
旺角同故宮真係好撚正,宜家已經再無d咁撚地道既game
諗起都想玩返

但我一直都唔明
點解啲人寧願用acr都唔用p2000d
明明數值一樣
好鍾意玩台灣個地下鐵場 成日有人bug地圖
好鍾意玩台灣個地下鐵場 成日有人bug地圖

到依家都想玩返城市
以前正服遇到bug場都好興奮
正服沙場地血上面個bug
練到跳一跳就入到
諗起都想玩返

但我一直都唔明
點解啲人寧願用acr都唔用p2000d
明明數值一樣

用落唔同架 數值一樣=/=射出黎D彈一樣
ACR好用D我覺得
屌你老味一玩故宮就成班上校係到飛天
仲要係高lv就多d血新仔點玩
同埋你上網lag既話仲可以繼續行
有無人有玩cs1.6,個人認為講技術,一定係1.6

HP係過癮啲,成班一開場就衝去un Bug位,un到無人岀去打 然後人地殺到嚟仲有人un緊
有冇人知點解我換左部機啲既新機 gta5都玩得好順 但反而玩hp會lag左 係一路都順但一lag就lag成秒咁 反而舊機唔會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞