好想再有heat project 依類型槍game玩

272 回覆
40 Like 8 Dislike
其實呢隻game真係好垃圾
平衡度差,多bug,屈錢
真係情懷令到佢升級
如果呢個質素出係宜家真係比人屌到啊媽都唔認得

就係因為呢堆野先吸引到人玩

試過對住對手個頭開左3槍中晒
死唔去之餘,射我個身都殺到我

紅條仔玩私服第一場, HIT 左個 上將級既幾下都唔死
比佢反殺,仲要比佢開全頻串: 傻仔殺到我咩?
嬲到即刻DEL GAME
留係隻舊game 慢慢打J啦

我覺得初期既ava無論代理定遊戲性都吊打hp 玩過d真係好既 fps online game先發現hp原來係咁垃圾
真係情懷令到佢升級

我覺得初期既ava無論代理定遊戲性都吊打hp [red]玩過d真係好既 fps online game先發現hp原來係咁垃圾[/red]

呢句真
真係情懷令到佢升級

我覺得初期既ava無論代理定遊戲性都吊打hp玩過d真係好既 fps online game先發現hp原來係咁垃圾

呢句真
淨係記得係hp入面,已經練到任何角位都可以用3秒內入bug
最記得210依枝槍
其實唔一定hp,有依類型升lv分階級買裝備既槍game都得.依家既槍game大多講求公平性 無得比高lv屈槍 反而無左一路玩升lv既動力...仲記得第一次升到上校買支m8個個感覺真係

有邊個打槍game係鐘意無公平性
想當年個個bug槍 就真係鬥技術 不過呢隻game都無乜技術可言 純粹童年回憶
玩rainbow six好過n個方法殺人
都真係幾好玩~當年比人爆左AC...真係興到想一拳打爆個MON...
故宮樓梯手榴彈to
故宮樓梯手榴彈tk
故宮樓梯手榴彈to

Bug炸彈
Hp真係回憶而加分
純以一隻槍game而家回頭睇係垃圾到不得了
lm
私服都要d 新手升軍階先買槍
入去好似比人虐咁 個個聖誕衫然後你就射十幾槍都殺唔到人
人地射你2槍就收你皮 重要場場子彈都唔洗買 未執到槍人地衝入黎索性企係到唔郁算
個個心態都係冇人玩就唔加入
有冇諗過你都抱住試下嘅心態入坑 就會越嚟越多人玩?
見到上幾頁個回覆真係好多回憶
講開交易系統 仲記得果陣仲係上尉左右 開始有人識bug錢 之後好似用800點收左1.5億返黎 勁開心買晒所有槍 准重都買左幾把 之後一個星期到爛橙就封ac同封左交易

仲有記得以前玩開雪 好似係貪佢夠多經 一場又快過玩故 之後識左一班中將上將
見到上幾頁個回覆真係好多回憶
講開交易系統 仲記得果陣仲係上尉左右 開始有人識bug錢 之後好似用800點收左1.5億返黎 勁開心買晒所有槍 准重都買左幾把 之後一個星期到爛橙就封ac同封左交易

仲有記得以前玩開雪 好似係貪佢夠多經 一場又快過玩故 之後識左一班中將上將

㩒錯sd左
識左一班中將上將 果陣我又係衝緊上中將 雖然冇同佢地出去一齊打機 但場場都係呢班人 又睇住大家連開個幾星期雙經

仲有 好想搵返沙漠刀場既各位 唔知有冇上連登AR穎,丫儀,淡咖啡,淫乳姊姊之類msn執左粒之後就冇再聯絡
旺角:
跳上帆布入女人街<己封>
跳上百老匯入女人街
slip入百老匯回收箱
slip入c4回收箱
slip入A team2樓 果兩級到落地下鐵閘
沙漠:
入c4石
入樓梯底
故官:
地下入紙箱
雪地:
入石
上山
雨林:
唔記得邊度入牆

好撚多bug位

沙漠個個真係皇道

走哂全場 可以買埋子彈

雨林係d營後面bug
hp算吾算係香港首個槍game 神作 、重好記得我升到少將,就話要汁
亞洲遊戲史不朽傳奇
靜係記得BUG 槍好爽

呀婆鐵蛋呢d有冇人記得

同埋一堆青蛙乜乜

青蛙下蛋,阿婆鐵蛋,仲有自稱GM嘅「[加速神兵]戰國第一兵」,一開場就爆速然後掃低晒敵軍,十回總共殺五十一個,死一次,當年外掛猖狂到
唉 私服都無當年咁旺
啲bug場
雪地都無人玩
好掛住210狙雪地o既日子

Hp個個場都好有特色

咪又係故官 沙漠 旺角 雪地

而家私服冇撚人玩沙漠雪地,得返故宮同旺角係有人玩
斷網殺人真係無得還手
玩到少將就冇玩 最鍾意用acr
開始有改槍個陣就冇玩
入過神話獵人同mods?(好似咁串)
點入個兩個團我記得係玩玩吓 都係有條友密我話我玩得唔錯 mods就記得有條友密我話教我走位同槍法 幾好人 之後就拉左我入團俾我打團戰
神話就個陣啲核心成員都走左唔小 冇幾耐就就退左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞