|Switch機主討論(137)|

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
噴過
係有改善嘅,輕鬆玩可以接受
但如果玩高精確度遊戲就依然爭啲
from 支那01

為何開發商會有這樣的想法,主要是因為大部分在 G2A 上由玩家便宜販售的遊戲,通常都是透過在暗網非法取得的信用卡盜刷購買後再來到 G2A 平台上轉售。表面上看起來開發商依然是有獲利,不過一但持卡人發覺被盜刷並開始進行退款手續後,開發商除了要承擔銀行提出的相關手續費外,還得花額外的人力成本在客服以及追回非法序號上。

這些成本對大型遊戲場商並不成問題,但對缺乏資本的獨立遊戲開發團隊來說就是個不小的壓力,還可能因此陷入倒閉的危機。知名獨立遊戲發行商 Tinybuild 在 2016 年期間便碰上這項問題,除了無法追回所有的非法遊戲序號外,還因此支付了超過 12000 美金的退款手續費,再加上為了追回非法遊戲序號和相關的客服需求所支出的額外成本,對他們來說簡直是場噩夢。
年中唔小人係G2A買steam game
之後比steam刪左佢個key/ game
都係黑卡問題
想問 我有1部switch 同1部lite
如果2部都登入一樣ac
平時扮工玩部lite
返到屋企用switch玩
隻game進度會同步到?
可能1999
係第2d post都見到有,問你死未
可以 要nso
今晚得閒無野做可以睇
宣佈收皮
原來未死
完全唔睇好
就算開亞洲ser又有幾多人會買
steam唔係會直接bam acc咩
steam 通常用gift 交收
1-2次好少會ban買方acc,係收返隻game就算
Steam特價已經平到癲
仲要用啲旁門左道方法買
真 百幾二百食少餐邊爐或者放題都有
首先要join NSO,同埋要睇你咩game
唔好話邊爐,你課少一單都可以買隻game 了
Deadly Premonition 2 Release Date Announcement Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=SBfBIhv71fY

The mystery begins 7/10

Stadia都上埋點解仲唔上ps4
而家仲有咩地區eshop無鎖香港信用卡?
Ninjala 成日都connect唔到
玩到咩,佢話依家唔係體驗會嘅舉辦時間
Twitter話maintenance緊
分開3段每段1粒鐘都可以維護仲要game入面冇寫維護緊,整返手機驚算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞