|Switch機主討論(137)|

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
梗係用原廠,幾乎joycon所有功能要晒,你用副廠一定有嘢漏玩唔到
終於買左xeno2玩, d過埸好鬼正
如果想keep fit就幾好,當game玩後期會幾悶
利申:呢排日日keep住開嚟做任務,個人fit咗
我部switch 有兩個帳號 一個我自己 一個我女朋友 當初用女朋友個ac係日本shop買overcook玩 呢一年我唔買實體碟 所以 我用自己帳號係香港eshop買game玩 但係點整黎整去 都唔可以將我個帳號做部機 最常遊玩帳號 一解除我女朋友果個帳號 入我自己個帳號都係無反應 求指教
SE社黃金週特價
重温FF7嘅機會來了
真係當bouns
反而期待遲啲手機隻初音音game
就係想keep fit啲音樂會唔會好快悶?聽過有人話感應麻麻你有冇呢個情況?定只係條友動作唔準

本身想買just dance但我有啲手腳唔協調
的確 不過都係睇佢會唔會有其他歌玩
音樂係少啲,不過玩落其實唔覺,因為你做完日任基本已經夠攰
感應係有幾個動作要試多幾次,其實都唔會有咩影響。反而好多人話玩耐咗隻joycon會有問題
咁你嗰隻有冇事,因為多汗定點
我玩咗半個月暫時冇,不過聽講玩半年有機會個體感唔準
ps:唔好睇佢一個動作好簡單,你如果耐冇運動,一開始做20min就可能頂唔順
有冇ching試過用底座連接電視斷斷續續 detect唔到 試過借朋友果個冇問題 所以唔關火牛hdmi 電視事
如果底座壞 官方維修有冇得整同幾錢左右(過左保)
或者有冇好用既副廠商底座介紹
係喎都冇留意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞