|Switch機主討論(137)|

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
買左支3M,用完回唔到中間tim
有庫巴就可以打到爆機,好鬼勁...
有生之年,等到動畫開番播到獅子獸死多次都未知有得玩未
最重要都係個玩法
個人覺得之前個隻網絡偵探定駭客唔太得 玩到悶
有冇人知日水火影風暴 4 慕留人傳有冇繁體字幕?
就係唔想買港版想買日水
笨大game一向都分開中文版出,基本上都唔會有
ps4就肯定係分開
但我買日水我的英雄學院2有中文字幕,唔知呢隻日水有冇
我以為所有細舖買既港行版係狗源,乜原來唔係
仲有無人玩大亂鬥?我見揀房果到已經無乜房 有都得返啲日韓台玩家 仲要係

勸退新手級別 搞到身邊啲朋友 個個都棄晒game咁濟

就算想玩都好難搵到房玩

所以我開咗個telegram 群組黎for 新中高手 所有大亂鬥既愛好者

我地平時會玩1v1 黎練下技術啦 仲會有時玩下亂鬥黎for fun

無論你係岩岩買game既新手 抑或系 早就過200個鐘既高手 我相信 你都係到搵到樂趣

https://t.me/joinchat/LM7RpBmgj8atE8KdgsrFbQ
語音輸入打錯唔好意思
之前見巴打推介ps4 controller 轉駁器

搵唔番個post, 請問係邊隻

裝左呢舊 最強掌機
thanks
有冇人等梗桃太郎電鐵,究竟佢幾時出
無打開機既人多左~
新任豚體諒下啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞