|Switch機主討論(137)|

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
始終MK都係大名,無得揀就只能買呢隻,出機無理由唔買MK的
仲mo乜鬼bile呀,你部Switch都夠Mobile啦
想請問join 人地family plan 可唔可以買到「任天堂遊戲兌換券」?

可以
thanks
其實我覺得似godeater個d fd
同之前個隻code vein又係差唔多
新手想問,平時大家玩完switch係由得佢睡眠mode定係直頭關機?
Sleep mode 得,game 都唔關
下次開機直接玩
咁睇得起部switch粒鋰電
係囉,我就係見啲人話擺係到都會流電,流無無哂電就gg
正常夜晚玩完應該熄機?第2日玩再開係咪會好啲
唔係睇唔睇得起,佢本來就係咁設計
你就算熄左機一插電佢就會著返轉去sleep mode
廢電機長插dock
樓上講緊直接sleep mode press home button
終於有人明
算啦,睇來switch電呢方面無得救由佢啦..唔錫住用
sleep mode得一個姐,你以為佢講緊咩?出home連mon都唔熄?
佢地應該講緊駁dock個陣直接禁sleep mode?
即係手制連機駁落dock
所以唔係你講嗰個一插電就sleep mode
因為本身個情況係插着電黎禁sleep mode
我講緊佢個設計本來就唔預你熄機
其實佢個設計對粒電無你諗咁差,粒電個壽命衰退同我3DS同電話個比率差唔多,同埋都好少見人壞電
依啲廢電機 除非本身唔care粒電/換機
如果唔係訓教之前咪熄一熄機
大半夜起身另計啦
佢本身計個recycle 我係細電被所以感覺會燒得好快
加埋散熱效能差 粒電好撚熱
不過到時鋰電會慢慢漲起 我就會換機算
你諗多左,我首發細電機3年,9成時間長插dock唔熄機,到依家都未死
咁好
我唔掂了 玩動森燒得好快 部機好明顯推到好行
想知港服幾時先有神界2買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞