|Switch機主討論(137)|

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
想請問下邊度有得訂異度豪華版,平時訂開既直銷冇
amazon
日本都有中文
対応言語
音声言語:日本語、英語
文字言語:日本語、英語、イタリア語、ドイツ語、フランス語、中国語(簡体・繋体)、スペイン語、韓国語
https://www.amazon.co.jp/dp/B086GRGJVM/ref=sr_1_2?__mk_ja_JP=%E3%82%AB%E3%82%BF%E3%82%AB%E3%83%8A&dchild=1&keywords=Xenoblade+Definitive+Edition&qid=1589039861&s=videogames&sr=1-2
有冇人有咁嘅情況出現過
呢幾日都正正常常咁連到Wi-Fi
但係今朝開始出現呢個問題 連極都連唔到
上網睇話要改DNS
一樣
你屋企用咩網?
https://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1251487.html

任天堂は、同社のネットワークサービス全般において障害が発生し、ネットワークサービスが正常に利用できない場合があると発表した。
誠仔台
任天堂死ser 個個都上唔到網
我知呀 所以我喺設定度改咗dns
咁先至練到
可能維修完
日本個邊話未維修完
我將dns轉左做8.8.8.8,problem solve
而家無事啦
三月出動森果陣AUD 平同香港未有兌換券賣
但係宜家香港Store 都有兌換券

你再比較下$$ 先啦
香港平 但冇咩game好換
仲以為黃金太陽個工作室執咗,但Google 下發覺即係Mario Tennis的工作室黎
咁應該出續作啦,當年結局留個坑係度,又唔填番佢
有無人知除咗customerservice@nintendo.com.hk仲可以點問野
我問人借埋信用卡都唔可以係港服ESHOP買野
我淨係換咗隻動森仲有隻唔知換咩好
開頭諗住換劍盾但又話垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞