兔仔入廠喊撚左

230 回覆
147 Like 15 Dislike
狗強變番平常咁未

鬧緊情緒

比我都嬲啦, 入咁耐院主人冇探過

知錯了
狗強返到屋企閙鬼個主人啦
咁衰仔唔照顧好
埋單幾錢?
有冇24小時既vet 介紹. 想save低個number驚有咩突發
狗強變番平常咁未

鬧緊情緒

俾佢咬2啖先啦
大圍珍禽比我感覺好差
如果唔係急 我都唔會帶兔仔去
埋單幾錢?

$7xxx 個人覺得好貴
大圍珍禽比我感覺好差

點解
狗強變番平常咁未

鬧緊情緒

俾佢咬2啖先啦

咬過 留疤
我之前隻兔cancer貧血過輕
醫生教我谷肥返佢
要換營養糧,食補品同南瓜蓉
南瓜蓉citysuper有賣 一罐罐

南瓜隻罐頭有聽過,同埋之前有資深兔友教食益生菌加白黎咩咩( sorry, 唔記得名(, 你有無試過?

白藜蘆醇?
我未試過,不過益生菌應該係促進腸道健康,最好問左醫生先
我隻兔之前有食埋黑酵母,係抗癌的
再食雲芝 打開粒膠囊,倒落草粉,加南瓜蓉,開水餵
黑酵母用針筒餵

sorry 我記錯,係黑酵母。
我未試過,人哋教路。但我隻兔等唔到就走咗喇。
嗚。。。。。。

黑酵母我隻兔好鐘意食
聽講係專for cancer
絲打隻兔 節哀順變。。
我個隻都走左2年啦。。
人道毀滅
( Show Blocked User - 淩晨 )
大圍珍禽比我感覺好差

點解

第一次帶細兔仔去 唔覺佢檢查有問題
主要係不停強調我嗰隻係bb (約3至4個月)
話咩好危險 情況好唔穩定 bb狀況好反覆
咁我都明 我帶佢黎睇醫生唔一定會好
咁盡力囉 但成個過程就不停強調
叫我地出去比錢 出左x光 驗血會通知
又話打一次唔聽就唔會打第二次

我就問個男護士 係咪24小時病房都有護士係度
咁大佬 我放定係24小時度就係問有人係度留意住佢情況啫
佢答我 基本上係 但有時有急症 做手術果啲可能行開

好啦我拎實電話
搭搭下車收到 又話照出黎有少少氣會餵藥
到第二日我係附近返pt 佢打黎話情況好啲有食下野 都要加句bb情況好反覆
感覺上係出咩野就推晒啲責任黎
我明情況可以反覆但佢地係咪應該強調會盡力呢

到我接兔仔走
姑娘教我餵草粉 hea到仆街 好想我快啲走咁
我餵左兩下 佢就話 係囉都係咁 你返屋企練下啦
好彩餵返一日草粉冇事

到我大果隻假懷孕唔肯食野
去左另一間睇 先驚覺幫細兔診症果時 大圍珍禽個醫生有幾撚hea

醫生接我tick表個情況逐一問大兔
摸肚 骨 耳仔同口腔 牙既情況逐樣check
摸到佢乳頭有突起 估都係假懷孕
但我都比佢照照x ray
個醫生由頭都尾 兩張片都同我講一樣佢身體成個情況
仲特別寫左有咩需要特別注意既地方 同呢段時間要點做
唔係求其叫你攞小冊子睇就算
各位巴絲可唔可以講下你地隻兔係邊絕育?

我隻女係毛國界dr ma絕育,不過做完手術個肚肚差唔多半年都未生返d毛出黎 ,而家仲係光脫脫
Btw 我男朋友果隻係天后做,幾好的

我屌你老母,乜撚野事呀你
( Show Blocked User - 淩晨 )
屌,動物都咁撚上心

你死撚左你老豆老母都唔會咁上心

我隻女係毛國界dr ma絕育,不過做完手術個肚肚差唔多半年都未生返d毛出黎 ,而家仲係光脫脫
Btw 我男朋友果隻係天后做,幾好的

唔該絲打
大圍珍禽比我感覺好差

點解

第一次帶細兔仔去 唔覺佢檢查有問題
主要係不停強調我嗰隻係bb (約3至4個月)
話咩好危險 情況好唔穩定 bb狀況好反覆
咁我都明 我帶佢黎睇醫生唔一定會好
咁盡力囉 但成個過程就不停強調
叫我地出去比錢 出左x光 驗血會通知
又話打一次唔聽就唔會打第二次

我就問個男護士 係咪24小時病房都有護士係度
咁大佬 我放定係24小時度就係問有人係度留意住佢情況啫
佢答我 基本上係 但有時有急症 做手術果啲可能行開

好啦我拎實電話
搭搭下車收到 又話照出黎有少少氣會餵藥
到第二日我係附近返pt 佢打黎話情況好啲有食下野 都要加句bb情況好反覆
感覺上係出咩野就推晒啲責任黎
我明情況可以反覆但佢地係咪應該強調會盡力呢

到我接兔仔走
姑娘教我餵草粉 hea到仆街 好想我快啲走咁
我餵左兩下 佢就話 係囉都係咁 你返屋企練下啦
好彩餵返一日草粉冇事

到我大果隻假懷孕唔肯食野
去左另一間睇 先驚覺幫細兔診症果時 大圍珍禽個醫生有幾撚hea

醫生接我tick表個情況逐一問大兔
摸肚 骨 耳仔同口腔 牙既情況逐樣check
摸到佢乳頭有突起 估都係假懷孕
但我都比佢照照x ray
個醫生由頭都尾 兩張片都同我講一樣佢身體成個情況
仲特別寫左有咩需要特別注意既地方 同呢段時間要點做
唔係求其叫你攞小冊子睇就算

求名
屌,動物都咁撚上心

屌你老母
救得返係緣份,要好好珍惜,唔好再做衰主人,100%錫佢對佢

識下自己彷彿單腳企

個籠邊到買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞