兔仔入廠喊撚左

230 回覆
147 Like 15 Dislike
( Show Blocked User - 一切都是概率 )
清除垃圾 你我有責

入嚟發現一早block咗
應該係啲周圍撩事鬥非刷存在感嘅傻鳩
不用理會
返屋企餵麥皮蟲同電解質啫喱
情況穩定啲轉睇毛國界啦
小心某位以動物專家自居嘅醫生, 當年留院有位新手姑娘成9 個鐘都無餵食草粉,位醫生只信姑娘寫嘅報告。我一日探幾次望佢個兜就知無食過。兔仔唔食野多過8 個鐘會傷腎。我同醫生講要求吊鹽水,佢話唔可以因為主人要求就吊,佢只會按報告資料數據顯示有需要先會咁做。我話姑娘做假數,現實根本唔係咁。
位醫生企硬唔肯吊鹽水,我走後隔一個鐘,佢先吊鹽水。
後來,FB見唔少人都鬧呢位醫生。

巴打可否開名邊間 我喺奇珍禽獸到睇 醫生故娘有心講解 雖然大部分都聽唔明 今次我第一次睇獸醫 訓醒見到大獲了即刻google搵最近嘅 原本話一定要book嘅 但個故娘好人聽到話狗強唔郁了 話可以即刻過去

Facebook search 毛國界啦
間野係大角咀,搵dr. Ma
佢都醫得幾多小型哺乳類

睇單已經知你睇邊間,所以先提你小心撞正阿動物專家囉。呢間診所開Dr. Peter, 有責任感又細心,好錫我以前隻兔兔。
btw, Dr.Ma 我未睇過,係資深兔友介紹。
睇天后dr.hugh
毛國界醫斷腳改病歷
咪撚再比義工洗腦啦
條友冇讀過兔架
醫傷風感冒就叻,嚴重少少就成舊屎咁
情況穩定啲轉睇毛國界啦
小心某位以動物專家自居嘅醫生, 當年留院有位新手姑娘成9 個鐘都無餵食草粉,位醫生只信姑娘寫嘅報告。我一日探幾次望佢個兜就知無食過。兔仔唔食野多過8 個鐘會傷腎。我同醫生講要求吊鹽水,佢話唔可以因為主人要求就吊,佢只會按報告資料數據顯示有需要先會咁做。我話姑娘做假數,現實根本唔係咁。

巴打可否開名邊間 我喺奇珍禽獸到睇 醫生故娘有心講解 雖然大部分都聽唔明 今次我第一次睇獸醫 訓醒見到大獲了即刻google搵最近嘅 原本話一定要book嘅 但個故娘好人聽到話狗強唔郁了 話可以即刻過去

係咪大圍果間
如果唔係TIGER主診就小心D
因為其他醫生都唔係專長睇兔

聽講Dr.Tiger返左老家好耐啦

我上年十二月先睇完佢

Dr. Tiger 好似係半個老闆,前年開始唔睇新症。覆雜舊症或者唔夠人手先睇。
不過,當時我隻兔染到疫症,全港只有零星case, 佢都無出嚟睇我隻兔,只係由原來主診醫生轉做Dr. sotan ( 唔知有無串錯)
去維園隔離間星寵啦 有個醫生專醫兔

兔協有人介紹過話幾好
睇天后dr.hugh
毛國界醫斷腳改病歷
咪撚再比義工洗腦啦
條友冇讀過兔架
醫傷風感冒就叻,嚴重少少就成舊屎咁

Dr.hugh 我兩隻龍貓都係睇佢
幾鐘意佢

兔協有人介紹過話幾好

星寵好似好貴聽講

兔協有人介紹過話幾好

星寵好似好貴聽講

樓主依間睇緊嘅珍禽異獸都貴
情況穩定啲轉睇毛國界啦

Facebook search 毛國界啦
間野係大角咀,搵dr. Ma
佢都醫得幾多小型哺乳類

睇單已經知你睇邊間,所以先提你小心撞正阿動物專家囉。呢間診所開Dr. Peter, 有責任感又細心,好錫我以前隻兔兔。
btw, Dr.Ma 我未睇過,係資深兔友介紹。

PETER睇貓就叻
睇兔佢評價都幾兩極
Gau Keung (9 Strong)
了解你心情但狗強個洋名太好笑
祝福狗強
GAU KEUNG(9 strong)

兔協有人介紹過話幾好

星寵好似好貴聽講

樓主依間睇緊嘅珍禽異獸都貴

睇過星寵,隻仔側頭早發現帶去佢地到,佢地好細心最終好返晒,收費都偏貴,但醫得好就值
希望兔仔冇事 一定會好強壯捱得過架!!
兩隻兔個名有冇咩故事 好好笑
有冇積口德呀樓主
近排忙到爆 我屋企人幫我睇住兩隻兔仔 每日都有喂草俾菜食 有少少糧咁 今朝中午我仲見佢食緊草 摸一摸佢 瘦到仆晒街 嚇左嚇 但另一隻肥過肥貓 好奇怪 唔知係咪佢獨食難肥食晒啲野

前排都見佢瘦左啲 但無點上心 今日先突然發現真係瘦到排骨仔咁 點解我咁撚on9

但我琴日通完頂 頂唔順訓左 起身發現我隻兔仔趴左喺到唔郁 另一隻喺佢隔離好無奈咁望住 第一眼以為死撚左 即刻喊左 眼淚忍不住了 之後即刻飛的去獸醫 醫生話佢血糖低到非常 所以兔仔抽左筋

如果我隻兔仔今日香撚左 我真係會後悔一生 求兔仔天神保佑我隻兔仔 所有巴絲見到兔仔瘦左一定要留意多啲!! 唔好似我咁撚低B

人從來行錯一步便罪成

比屋企人養都keep住睇下咩料
忙就咪撚養動物啦dllm
我之前隻兔cancer貧血過輕
醫生教我谷肥返佢
要換營養糧,食補品同南瓜蓉
南瓜蓉citysuper有賣 一罐罐
狗強 好掛住你
健健康康唔好有事呀! !
等佢好番要陪多d佢呀
加油加油
獸醫果邊如果有識狗強會唔會笑到碌地?
醫生教我谷肥返佢

南瓜隻罐頭有聽過,同埋之前有資深兔友教食益生菌加白黎咩咩( sorry, 唔記得名(, 你有無試過?
醫生教我谷肥返佢

南瓜隻罐頭有聽過,同埋之前有資深兔友教食益生菌加白黎咩咩( sorry, 唔記得名(, 你有無試過?

白藜蘆醇?
我未試過,不過益生菌應該係促進腸道健康,最好問左醫生先
我隻兔之前有食埋黑酵母,係抗癌的
再食雲芝 打開粒膠囊,倒落草粉,加南瓜蓉,開水餵
黑酵母用針筒餵
醫生教我谷肥返佢

白藜蘆醇?
我未試過,不過益生菌應該係促進腸道健康,最好問左醫生先
我隻兔之前有食埋黑酵母,係抗癌的
再食雲芝 打開粒膠囊,倒落草粉,加南瓜蓉,開水餵
黑酵母用針筒餵

btw食南瓜蓉真係有用
我隻兔當時食左一星期,由1.xkg上返2.xkg
當然食埋增肥糧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞