兔仔入廠喊撚左

230 回覆
147 Like 15 Dislike
近排忙到爆 我屋企人幫我睇住兩隻兔仔 每日都有喂草俾菜食 有少少糧咁 今朝中午我仲見佢食緊草 摸一摸佢 瘦到仆晒街 嚇左嚇 但另一隻肥過肥貓 好奇怪 唔知係咪佢獨食難肥食晒啲野

前排都見佢瘦左啲 但無點上心 今日先突然發現真係瘦到排骨仔咁 點解我咁撚on9

但我琴日通完頂 頂唔順訓左 起身發現我隻兔仔趴左喺到唔郁 另一隻喺佢隔離好無奈咁望住 第一眼以為死撚左 即刻喊左 眼淚忍不住了 之後即刻飛的去獸醫 醫生話佢血糖低到非常 所以兔仔抽左筋

如果我隻兔仔今日香撚左 我真係會後悔一生 求兔仔天神保佑我隻兔仔 所有巴絲見到兔仔瘦左一定要留意多啲!! 唔好似我咁撚低B

人從來行錯一步便罪成
除左血糖低有冇驗到野呀
希望隻免仔無事
希望隻仔無事
除左血糖低有冇驗到野呀

咩蛋白質低 聽唔明 總之就係營養不夠
希望隻免仔無事

醫生話都ok 但要留院
狗強狗勁?
希望冇事
狗強狗勁?
希望冇事

狗強 醫生困左佢係氧氣筒入面 喊左
狗強
狗強
希望快d無事

Btw ig好
狗強
希望快d無事

Btw ig好

似少左update
隔離有個妹妹又係睇兔仔 喊到好大聲 出面都聽到 希望佢嗰隻無事
除左血糖低有冇驗到野呀

吊完水應該好嘅
內臟有冇影響到?
狗強
希望快d無事

Btw ig好

似少左update

謝謝你
近排多野做 少po野 宜家更加無心情
Ex都係養兔仔 不過同佢一齊個陣有隻已經死左
除左血糖低有冇驗到野呀

吊完水應該好嘅
內臟有冇影響到?

醫生話唔知會唔會因為咁而影響個腎仔 好驚
狗強
希望快d無事

Btw ig好

似少左update

謝謝你

狗強有咩最新消息要update啊
Ex都係養兔仔 不過同佢一齊個陣有隻已經死左

節哀
狗強
希望快d無事

Btw ig好

似少左update

謝謝你

狗強有咩最新消息要update啊

好 醫生話有大單野就今晚call me 希望今晚無人打比我
狗強要撐住
狗強
屌,動物都咁撚上心

屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞