兔仔入廠喊撚左

230 回覆
147 Like 15 Dislike
屌,動物都咁撚上心

關你撚事咩
屌,動物都咁撚上心

你死左我地都會好上心架
屌,動物都咁撚上心

屌你老母

寵物台唔對寵物上心唔通對你老母塊生滋甩毛閪上心咩垃圾
屌,動物都咁撚上心

屌你老母

成日比人屌我老豆病左都唔知 但隻貓有少少野就仆去睇醫生
屌,動物都咁撚上心

屌你老母

咁又唔太好,身邊重要既人都要好好關心
屌,動物都咁撚上心

屌你老母

d親戚成日話 你老豆好似病左喎 佢咩病呀
因為離離去去成日都係個d 同老豆又少講野 所以都唔點知
我同佢既溝通就係圍繞隻貓 兩老錫隻貓錫到燶左十次再翻燶
屌,動物都咁撚上心

屌你老母

咁爛口既

祝你無事,但係報落你寵物到啦 哈哈

嘻嘻,我就梗係冇事,我對自己寵物好上心,有事都會及早發現盡早治療

你老母生左你其實都算報應
屌,動物都咁撚上心

屌你老母

d親戚成日話 你老豆好似病左喎 佢咩病呀
因為離離去去成日都係個d 同老豆又少講野 所以都唔點知
我同佢既溝通就係圍繞隻貓 兩老錫隻貓錫到燶左十次再翻燶

留意多d啦,寵物最多養過,兩老冇take two啊

唔知寫咩 求兔仔天神保佑狗強

GAU KEUNG(9 strong)
btw狗強一定冇事架

btw狗強一定冇事架

屌,動物都咁撚上心

屌你老母

咁爛口既

祝你無事,但係報落你寵物到啦 哈哈

嘻嘻,我就梗係冇事,我對自己寵物好上心,有事都會及早發現盡早治療

你老母生左你其實都算報應

你寵物無事
就報落你老母到

事但中一件

報唔報落我老母到就唔知
但你老母生左你就報左

btw狗強一定冇事架

紅血球,某種白血球同血小板低左d
唔係話十分差(好似係)
應該係營養不良導致

利伸:憑中學bio記憶加睇獸醫經驗估

btw狗強一定冇事架

謝謝你

btw狗強一定冇事架

唔係話十分差(好似係)
應該係營養不良導致

咁都好啲 狗強要好返

識下自己彷彿單腳企

識下自己彷彿單腳企

個籠係咪大左d

btw狗強一定冇事架

唔係話十分差(好似係)
應該係營養不良導致

咁都好啲 狗強要好返

淨係驗左血球?
有冇驗全血?
你上網可以揾到呢d簡稱嘅全名架
你睇邊個獸醫?
我兔仔之前都試過狗強咁
去個旅行比老母湊到得0.9kg
驗完一樣話血乜乜太高同血乜乜太低
liver既乜乜乜都有啲低
食藥加三個鐘一次force feed草粉一個星期就肥返
加油
你睇邊個獸醫?
我兔仔之前都試過狗強咁
去個旅行比老母湊到得0.9kg
驗完一樣話血乜乜太高同血乜乜太低
liver既乜乜乜都有啲低
食藥加三個鐘一次force feed草粉一個星期就肥返
加油

去旅行之前係1.6Kg,去左四日咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞