兔仔入廠喊撚左

230 回覆
147 Like 15 Dislike
狗強要加油呀
狗強一定會冇事
狗強
無事嫁
樓主,如果Ronny / Yvonne 當值你可以放心,佢哋好有經驗又細心。
你儘量抽時間探佢陪佢,俾支持狗強。
你同佢講我哋呢度好多人為佢打氣,要加油快啲好返。返屋企食多啲野,肥肥白白影靚仔相俾哥哥姐姐睇。狗強咁醒,佢聽得明,會堅強咖!
樓主同狗強加油!!!
多謝大家集氣 感動了

琴日見到狗強困喺氧氣筒入面 眼都咪唔開 醫生又話變成咁不是一日兩日嘅事 先醒覺原來係自己ON9輕視左個問題 之前我媽媽仲問我佢是咪病左 瘦左喎 我仲話痴線點會無上到心 ON9到 宜家後悔了 所有巴絲們真係不要輕視啲小問題 無論屋企人又好 寵物都好
情況穩定啲轉睇毛國界啦
小心某位以動物專家自居嘅醫生, 當年留院有位新手姑娘成9 個鐘都無餵食草粉,位醫生只信姑娘寫嘅報告。我一日探幾次望佢個兜就知無食過。兔仔唔食野多過8 個鐘會傷腎。我同醫生講要求吊鹽水,佢話唔可以因為主人要求就吊,佢只會按報告資料數據顯示有需要先會咁做。我話姑娘做假數,現實根本唔係咁。
位醫生企硬唔肯吊鹽水,我走後隔一個鐘,佢先吊鹽水。
後來,FB見唔少人都鬧呢位醫生。

巴打可否開名邊間 我喺奇珍禽獸到睇 醫生故娘有心講解 雖然大部分都聽唔明 今次我第一次睇獸醫 訓醒見到大獲了即刻google搵最近嘅 原本話一定要book嘅 但個故娘好人聽到話狗強唔郁了 話可以即刻過去
英文名果度唔爭氣笑左

原本眼濕濕 見到9strong個到真係忍唔到
希望樓主隻兔仔冇事

狗強
死人樓主 狗強要好番打9樓主
希望狗強冇事啦
狗強 樓主加油 無事的
我又集氣 狗強好強實無事!
祝康復
幫狗強集氣
情況穩定啲轉睇毛國界啦
小心某位以動物專家自居嘅醫生, 當年留院有位新手姑娘成9 個鐘都無餵食草粉,位醫生只信姑娘寫嘅報告。我一日探幾次望佢個兜就知無食過。兔仔唔食野多過8 個鐘會傷腎。我同醫生講要求吊鹽水,佢話唔可以因為主人要求就吊,佢只會按報告資料數據顯示有需要先會咁做。我話姑娘做假數,現實根本唔係咁。

巴打可否開名邊間 我喺奇珍禽獸到睇 醫生故娘有心講解 雖然大部分都聽唔明 今次我第一次睇獸醫 訓醒見到大獲了即刻google搵最近嘅 原本話一定要book嘅 但個故娘好人聽到話狗強唔郁了 話可以即刻過去

Facebook search 毛國界啦
間野係大角咀,搵dr. Ma
佢都醫得幾多小型哺乳類
狗強
願主保佑連登神兔狗強平安無事
由高登睇到佢大
狗強
診所打黎話9STRONG係精神嘅

不過要留多日院

不過要留多日院

樓主真係
真係要睇實d呀
佢有咩事你後悔一世..

不過要留多日院

strong架嘛!
情況穩定啲轉睇毛國界啦

Facebook search 毛國界啦
間野係大角咀,搵dr. Ma
佢都醫得幾多小型哺乳類

係咪鐵樹街嗰個dr.ma?
我ex養兔嗰時我都係同佢去睇呢間
感覺上唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞