[剷屎官入]屋企種貓草比主人食

193 回覆
90 Like 8 Dislike
我隻貓好鍾意食貓草,但佢咬下咬下條草又唔夠力/唔識成條抆佢出黎,搞到條條都係哂口水好快謝哂 搣俾佢又唔食
你地係點餵架
我隻貓好鍾意食貓草,但佢咬下咬下條草又唔夠力/唔識成條抆佢出黎,搞到條條都係哂口水好快謝哂 搣俾佢又唔食
你地係點餵架

用水耕就唔會有呢個問題
水耕 細盤$50 大盤$80
土耕 細盤$70 大盤$100
分別在於
水耕淨係種到一次 但容易照顧
土耕就係剪完一次 曬太陽 加水 可以種多兩次

價錢都ok喎,之前試過係出面買好貴
係咪包埋個兜既先
水耕 細盤$50 大盤$80
土耕 細盤$70 大盤$100
分別在於
水耕淨係種到一次 但容易照顧
土耕就係剪完一次 曬太陽 加水 可以種多兩次

價錢都ok喎,之前試過係出面買好貴
係咪包埋個兜既先

包埋呀
如果你再返轉頭買 交收果陣可以比返個盤我
我再比盤新既你
咁樣環保d
點交收? 如果隻貓食我搵你買種子自己種ok?
種過但隻貓唔食
好大盆
我都有種,係淘寶淘左D種子,
隻貓日日都想去偷食
人都可以食?
我驚隻猫會唔食
鄰居見到唔知以為你種大麻
仲貴過日本貨
落雜貨鋪買十蚊麥米有排玩
用臭氧機仲多撚餘
羅枝蒸餾水咪得
搞到成屋臭氧害撚死你隻貓
btw搵水魚行開啦

蒸餾水種野
小麥草咁易中既野講到高科技
買既正On9
我想飲新鮮小麥草汁
樓主老豆會唔會整
我用泥怕惹蚊,想水種可以點 同種啲種子成日唔發芽
貓草種子四圍都有得賣,又簡單易種,有冇必要整到咁專業,種大麻都得啦
搭個架 裝部臭氧機姐
其實臭氣機水族都會用 不過係用黎殺死單細胞植物 預防藻類
係可以殺菌 但想問同種個棵草有咩關係呢? 有機農場都會就咁用生水 點解要做呢步?

如果要講淨化 點解唔用RO/DI 水再加養份?
另外 控制好濕度溫度好似係基本 但唔見你有做

講真個句 貓草咁撚粗生 水喉水都養到啦 洗咩賣到咁貴呀

我都喺muji買咗兩包貓草 好方便淋咗水過幾日就出哂葉 主人好喜歡

勿相認
好似weed farm 咁😉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞