點解連登冇人討論英劇?

851 回覆
25 Like 53 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=dzjPOG4rkqo
美版call me kat改編Miranda
美版Miranda
見到有Season 5 喎
Netflix UK就出左
HK未有
可能整緊字幕
S6就出
等多陣

HK 都睇到
咁怪
出新Post用

2020年可以一薦英劇
all creatures great and small
The Young Offenders s3
breeders
normal people
gangs of london
staged
life
us
ghost s2
des
trying
Mister Winner
quiz
睇下就算
Belgravia
Black Narcissus
Roadkill
ntelligence
Two Weeks to Live
Honour
I Hate Suzie
The Luminaries
I May Destroy You
The First Team(睇Ted Lasso更好)
sister
The Deceived

未睇系列
Code 404
Deadwater Fell
Flesh and Blood
White House Farm
The nest
Dracula

Netflix買左
simon pegg 開番ig
https://youtu.be/224unSEF9cU
本身諗住搵it crowd d bloopers黎睇 俾我搵到呢個
睇掌個段好好笑
推介
singapore grip
個劇名唔吸引我睇
女巫識穿越多左
其他位都接受到

睇裝扮
應該穿越左古代

Teresa Palmer對藍眼
X2
推介 line of duty

嚟緊BBC first有呢兩套
冇人講咪你講囉我屌你老母臭閪
你講唔撚得架?好撚委屈你架?其他人開post講撚咗先我係咪又可以屌你唔撚講先?
係咪覺得冇人講,自己就好撚有優越感,開post就係都要加多一兩句屌人先得?
乜撚嘢話題都實有第一個人講架啦,係咪個撚個開post都要屌人「XX都冇人講」?
好聲好氣唔撚得嘅,係咪以為個撚個都廿四小時mon撚住乜柒都知?
呢啲戇鳩仔,完全喺到消磨所有人嘅耐性,助長負面情緒。
屌你老母我真係唔撚知有件咁嘅事啊嘛,碌碌下post無撚啦啦畀你屌,唔撚知唔撚得架?
冇人知冇人提咁咪你提話人知囉我屌你老母,你知又唔撚講其他人唔知又可以點撚樣講啊?
接收資訊嗰個一定要畀發放資訊嗰個屌架?
係咪你細個你老竇教你寫字嗰陣一路教一路屌你老母先教到你呢啲撚樣出嚟?
屌你老母臭閪谷鳩氣
Line of duty 等緊出新Season 啦
3月前
呢排有冇追劇
睇咗套 Departure ,之後唔係好搵到野睇
BBC iPlayer 2020年度人氣影集:

1. 《正常人》(Normal People)首季– 62,706,000

2. 《追殺夏娃》(Killing Eve)第三季– 39,344,000

3. 《頂級廚師》(MasterChef)第十六季– 22,206,000

4. 《家變》(The Split)第二季– 18,939,000

5. 《沉默的證人》(Silent Witness)第二十三季– 17,181,000

6. 《她懷著祕密》(The Secrets She Keeps)首季– 16,866,000

7. 《生命之旅》(Life)首季– 15,838,000

8. 《生命轉彎那一天》(I May Destroy You)首季– 15,735,000

9. 《英村腦殘故事》(This Country)第三季– 15,341,000

10. 《巢穴》(The Nest)首季– 14,684,000
上季大學d外景好靚好好j
唔知今季係咪studio拍多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞