點解連登冇人討論英劇?

851 回覆
25 Like 53 Dislike
Land girls
英國師奶劇
有冇人追緊
little birds到而家我未有動力開黎睇
心目中top3嘅劇

開工

終於開波啦
男主角有得升inspector未
我覺得女主角係因為白頭佬先有得升
因為吾識英文?
Sherlock 正爆
Channel 5 having a real moment.

Their launch of All Creatures Great and Small last night, beat BBC One and ITV. It’s their highest rating since 2016.

It’s a (good) drama set in the Yorkshire Dales. C5 shows about Yorkshire have also beaten BBC / ITV in recent weeks.
我反而覺得女主係因為第四季個女奸角串Hastings 男女唔平等 AC12好多年甚少升女人同埋男主中伏仆街開唔到工 先升女角

BTW 今季會唔會揭到最後一個"H"
不過白頭佬啲動作眼神真係好怪
但可能故事係要咁拍觀眾先有得亂諗
有冇 android tv 版本 嘅 app 想係電視睇
呢個製作組鍾意扭橋嘛 但係最新一季特別係去電腦店刪資料真係有啲唔合理 佢係有啲兜唔返
係呀
話自己因為睇鹹片
唔係唔得
難信囉

之後自己拎走自己係H張相
同睇住佢地入lift嗰個shot
睇過幾套咁多
冇人睇?
正喎

又黎
幾時結婚

希望 Netflix hk 都上
Series 2 of Ghosts is coming to BBC1 later this month

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞