點解連登冇人討論英劇?

851 回覆
25 Like 53 Dislike
Trust me, I am the Doctor

初初以為只係miranda ff
點知條感情線係認真
多謝佢造福毒女
多數呢類劇女主都可能變靚女定有自信左
Miranda係無咩點變(係有打扮左既)之餘男主全權接受
仲要finale係咁放甜
真毒絲童話

岩岩先發現年頭出左special
真心可唔可以唔好再提Chinball既doctor who
我會當呢幾年冇播過算
都唔撚關男女做doctor事
女版睇左兩集忍唔住棄左
起碼都有6 7成 上返維基或者Google全部都有相關事件
Afterlife 今日出第二季啦
大家準備好weekend煲
另外推介 gangs of London

一連10集
吹到佢家姐屈撚到
仲有第3季
今日開咗Giri / Haji, 睇咗兩集,同日本個crossover好似做得幾唔錯
吸引過strangers同香港合作
New Blood 都唔錯。不過應該都唔會有season 2

BBC與Hulu以12集首季直接預訂劇集《Normal People》,此劇由Sally Rooney所寫的同名小說改編,劇中將主角為Marianne及Connell(Daisy Edgar-Jones及Paul Mescal飾演),感情複雜的他們在愛爾蘭西部小鎮的學校畢業後,開始了三一學院的生活。

在校裡Connell非常受歡迎,Marianne則很孤獨並有點嚇人,男主因為去女主家接當清潔工的母親時接觸到對方,此契機令兩人發展出奇怪,持久的關係。他們都到了都柏林上大學,這次Marianne整合了新社交生活,反而Connell變成了晾在一邊的人。

BBC會在英國時間4月26日播出,然後Hulu會在29日上線。
normal people咁正冇人講
冇哂人
I player 有得睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞