6歲女童搭娃娃車驚爆「摸小鳥」 老師報案狼舅遭起訴

170 回覆
171 Like 5 Dislike
我係提出緊現實同電影既差距
一般既風化案都係冇片冇證據
大人聽到細路女咁講,所以調查緊
冇可能當冇事發生 唔理個細路女甘嘛
你拎套虛構電影嚟做論據

會唔會有個po討論外星人係咪存在
然後你會用keroro嚟做例子
表面證供成立,立案起訴都唔得?
如果係真嘅 其實好大件事
又關女權咩事?就算男童都一樣可以發生
咁你隻雀呢 含住先
性騷擾
不可比俾
套電影係周圍啲人叫佢點頭
個女仔就點頭
而且要足就足佢阿哥
俾自己個妹睇AV
可以搵個細路搞鳩林奠
男仔唔會比人雞姦?
人權又關女權事,初中畢業未?
咁含真雀咪叫虐畜
咪就係啲人唔通真係覺得就算之後證明到你清白就一天都光晒?放咗返出嚟之後先至係開始啊
細路女老屈人整死十幾條友幾百年前美帝大英帝國都有單啦

https://zh.m.wikipedia.org/zh-tw/%E5%A1%9E%E5%8B%92%E5%A7%86%E5%AE%A1%E5%B7%AB%E6%A1%88
咁真係戀童既受害者小朋友有冇上百單上千單? 成個歷史長河還唔定上萬?
計返個比例又點呢?

呢d post真係好好笑,雖然話討論區討論乜都得,但諗盡方法幫個男罪犯搵d 0.001%既案例黎辯護 仲一口咬定個細路女講大話。上面仲有人講電影,大佬阿你唔好咁痴線。
如果你係比人非禮強姦果個又點?一開口就會比人話你講大話,你仲敢唔敢開口?

呢d事件既始作俑者就係果d非禮強姦既人,冇呢d人就唔會有受害者,亦唔會有「扮受害者去老屈清白既人」
但永遠見到d男性都係去幫非禮強姦犯搵理由開脫(甚至暗地裡羨慕話小朋友嫩口乜乜物物),其實佢地既存在係損害緊你地利益你地唔覺架咩
喂喂 講清楚好喎
從來無話 指控 証明 或 支持個妹丁老屈
佢老屈係其中一個可能性

我只話大陸法法制要疑犯証明自己無罪好on9
個呀叔點証明自己冇屌過?
比個例子我而家指控你屌條死氣喉
你點証明你冇屌過死氣喉?
普通法會因為証明唔到疑犯有罪而唔入
唔會因為疑犯証明唔到自己無罪而入

我比果單歷史事件就類似
班「魔女」點証明自己無拜魔鬼用魔法害人?
首先呢單唔係台灣架咩,關大陸咩事
其次個小朋友老屈係有機會,小朋友撞邪又有機會,小朋友精神病發都有機會添
問題個機會有幾大,係咪機會大到個個男user入黎都話係小朋友吹水老屈唔同情受害者先?見你地舉d例子又好少咋喎,比起戀童案入面d受害者既比例 
樓主借個位黎置頂可以嗎

(2.1) 要人要錢要資源!線下文宣全港大行動 重建文宣網絡
https://lih.kg/1971883
香港好似試過個十歲女講假口供屈個男人
大陸法呀師兄
唔係大陸呀
咁好多案都係,大把人未入罪就上報被報導再被連登仔口頭定罪 又唔太覺連登仔會幫人辯護。直情d人單方面話條女派帽再貼相公開私隱標籤臭雞亦好多人支持喎
但呢d非禮強姦案,連登仔就一定會話勞資糾紛/受害者老屈唔係唔認下嘛
呢套真西利 件事完晒最尾仲有人開槍個下真心寒
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/%E6%AC%A7%E9%99%86%E6%B3%95%E7%B3%BB

點解香港人都可以唔識普通法大陸法之別架
果個大陸係歐陸個大陸呀
sorry睇得太快誤會左
你意思係呢個法制有問題,咁應該唔只得咁少冤案,有冇多d例子提供?
成個post話男人無罪被老屈既比例極高,但提供既source極少但性侵小朋友入罪既案件多不勝數,真心想知點解果0.0001%係你地心中咁大可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞