6歲女童搭娃娃車驚爆「摸小鳥」 老師報案狼舅遭起訴

170 回覆
171 Like 5 Dislike
同感..佢地偏向幫個大舅

香港都有好多風化案係父親姦左個女
佢地冇聽過咩?

又唔見佢地質疑
因為人地年紀細就話人講大話

公平啲講,質疑個小朋友,都可以質疑個大舅

Five demands not one less
呢大半年,我地唔係想追求公義咩?
正想講呢套
放入口喎
所以如果淨係搞咗一個小朋友
你就覺得等如老屈
人多就一定冇串謀
叻仔
食乳鴿姐
點知真係摸小鳥,白鴿、麻雀
1.細路女1個講曬,無證據
2.小朋友係會講大話/做傻事,只係"有時"無傷大雅,大家唔當一回事;萬一今次又係另一個大話/傻事呢?
3.醫心唔係神,唔會全能全知,有誤診既可能
借位post行動post,thx。
簡單可以互相自保既聯網。

好多俾人深夜捉既人解救方法
https://lih.kg/1966076
真心睇到o晒咀 我自己返工都接觸得幾多細路
佢同你一個人講大話個陣可能你會信
但你再仔細問落去 再當佢面問其他人求證
好容易就發現個小朋友係亂up24講大話
何況人地依家擺上法律層面
搵晒專業人士分析心理
樓上仲話咩屋企人教佢講 痴撚線
睇電影睇上腦?
細路根本就係妖魔,因為佢地唔會知自己有無做錯,亦唔知後果可以幾嚴重(現代父母唔識教仔亦係主因,唔打唔鬧亦唔識講道理,只會一直取悅小朋友)
打人,取笑,排斥,講大話必定存在係所有小朋友身上
亦因為佢地都無能力分析/理解事情嚴重性,做出黎既事超乎想像

最後,都唔知話你天真定ON9好啦
你又知佢冇講?你係幫佢測心理個醫生?
咁撚大惡意去推測個受害者 仲要係小朋友
你份人都幾陰濕
本世紀最難嘅難題⋯ 真相
你童年係咁姐 咪撚屈所有小朋友
講真 去到1x歲嗰啲發達國家女仔
講大話已經可以好叻

不過6歲就...
你岩啊,平日無做奇怪野一定係好人
平時好動少少就實係殺人強姦犯啦
現實係9up既機會都唔細由其web3.0時代, 「細路」比舊時代獲得資訊更多~
無法
大陸法就係咁on9
係日本仲大獲
唔好得罪架妹
屈一屈就一世
係呀 個6歲細路好撚巴閉 講大話瞞天過海屈自己舅父
好慘個舅父 佢一定冇罪 係個小朋友亂up
成功呃晒咁多人都冇破綻 完全冇被大人發現 天才黎架
你憑咩講佢冇罪?講到你知真相咁
事實就係大部分侵犯案係熟人犯罪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞