6歲女童搭娃娃車驚爆「摸小鳥」 老師報案狼舅遭起訴

170 回覆
171 Like 5 Dislike
起訴就等於入罪??
你真係冇撚改錯名
唔比真係叫佢含真雀既?
慳返啖氣啦,根本唔係講緊同一樣野
人地質疑緊既係無證據之前可以單憑講野就可以告
佢地剩係圍住小朋友唔講大話
係囉
電影係有晒劇本,
每個角色都有個任務(因為各有自己情格背景)
角色既任務之間有衝突
產生左個問題出黎
然後主角要去解決個問題

拍得電影,故事唔會係好平淡啦
製造多啲困難比主角去解決,
再運用鏡頭,音效
主導觀眾既情緒

冇理由寫主角真係有罪甘嘛..
寫個主角係無辜呢條故事線先令人感動嘛

佢地可能將自己對套電影既印象投射左落去呢單case上面
現實係點 又係另一回事
所以依家有冇罪咪由個官判
你同我都唔知真相係度嘈乜
你中意啦 可能你含慣雀大
唔係所有小朋友都咁差
同埋你隨便話人on9 根本唔識尊重人
連登仇女仇到0靚妹都唔放過
可唔可以含你隻真雀?
即刻諗起呢套
問題根本唔係信唔信個細路女講嘅嘢,係你到底明唔明香港嘅法治精神。
依家係個細路女口度驗到有精液?有片影到個大人叫個細路女含撚?
香港既無罪推定原則就係一日未有上面果啲客觀證據嘅時候個大人都應該係無辜
冇養雀,冇得比你含sor
警察係誠實可靠嘅證人
6歲細路仔天生就知含撚
佢講得就係見過/做過先知架啦
同埋個細路仔屈人又無利益
點會無啦啦去屈人叫佢含撚先?
見到你打嘅野同埋你最尾果句five demands not one less唔知點解覺得有啲好笑
點解要反送中?其中一個原因咪就係香港同大陸嘅有/無罪推定原則上面有衝突囉
一邊反送中一邊自己就係度玩有罪推定,你自己唔覺得搞笑架咩?
sorry for真心膠,有錯請更正
我係講緊有啲人已經假設左個小朋友講大話呢一點
無形中係對個小朋友既有罪推定
可以聽過老豆老母或者家姐呀哥講過
亦可以偷睇過老豆老母扑野,細路女識依d有咩出奇
同埋依加d小朋友3歲就識玩手機,老母又唔會全程睇實,唔知佢上過咩網
我個教授係個女5歲果陣就教佢性教育
呢單案真相我地未知,但現實的確有小朋友講大話屈爸爸殺人,仲要都係發生喺台灣!
https://www.youtube.com/watch?v=usarUtcnkHA
雀仔按摩
咁佢都只係起訴個舅父,仲未定罪。依家講緊有個六歲細路女話有個男人迫佢含撚,唔通唔洗查個男人?當無事發生?俾着果個係你個女你又信唔信佢
你講到俾人起訴無乜所謂咁
日本係成個社會迫害你...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞