騎馬與砍殺II - 4

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
宜家唔係好知要做乜
岩岩歸順咗個領主
佢俾咗個任我
但係個任好難解
我個隊先70人
宜家要做啲乜好?
Bug黎 要kickout再recruit過
steam有好多鬼佬話有新bug
一進入對話就結束唔到
會係咁重新load個對話
有無巴打中招
多人遊戲點樣可以叫啲騎兵跟住我個時可以跑過既時候刺啲人 同埋點樣叫佢哋架長槍
打競技場終於可以加經驗
女帝係南方帝國?
我個save係最快被人滅
係街撞到佢 捉撚咗
我都係,佢一開波野心好大打咗好多地
過咗排得返兩個大城但東邊掘起
咩heroes
求救
求救
求救
求救
1. 先做搵十個貴族:
搵啲得名既人(唔係”xxx家族的xxx”)問佢地會講個人名,㩒入去就知佢大概位置再搵

2. 搵龍旗碎片,記得兩條友一個係奶共一個係獨立
如果想獨立但唔夠勁可以照寄生係啲國家升下嘢先,但記得之後一定唔可以比枝旗出去。奶共未試過

3. 如果係想獨立做返佢要果啲嘅任就可以
-起居點可以打啲弱國家起手先(之後佢會搞你,拿拿臨去還任好似會即刻停戰,未FC但還完任就停戰了)
-唔夠100兵上限,可以照帶兵過100去還任,要注意啲兵可能會走佬

1999見好多人問歡迎edit再copy
係大地圖會慢慢回,我自己有個補師較埋佢做外科醫生
可以唔做㗎姐唔一定臣服係人地腳下
打輸左,比人捉左
個companion 係咪要再搵過,再比過錢?
要自立可以點?
打人地啲村?
1. 先做搵十個貴族:
搵啲得名既人(唔係”xxx家族的xxx”)問佢地會講個人名,㩒入去就知佢大概位置再搵

2. 搵龍旗碎片,記得兩條友一個係奶共一個係獨立
如果想獨立但唔夠勁可以照寄生係啲國家升下嘢先,但記得之後一定唔可以比枝旗出去。奶共未試過

3. 如果係想獨立做返佢要果啲嘅任就可以
-起居點可以打啲弱國家起手先(之後佢會搞你,拿拿臨去還任好似會即刻停戰,未FC但還完任就停戰了)
-唔夠100兵上限,可以照帶兵過100去還任,要注意啲兵可能會走佬

1999見好多人問歡迎edit再copy
軍費好貴 , 每日成千幾$ , 99人隊, 放走左隊友叫佢自己開部隊。 Btw你地點維持軍費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞