騎馬與砍殺II - 4

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
明明著住甲騎住馬拎住弓,對住d石仔都要調頭走風箏佢地先打得贏 試過騎住馬拎刀衝鋒,比人亂石打左落馬
玩到70人以上個陣
真係唔可以叫D兵鳩衝
玩下陣地戰好易低損打嬴同人數
不過D電腦成日唔升兵用新兵同我打
如果電腦都識升兵就好難玩了
遲下應該會
識架 佢地打得多架 而且電腦打交唔似我地

高級兵打山賊都可以死 升兵慢

又再打交死兵 先會成日都係新兵
冇盾既兵真係冇人權
未開片就俾人射死晒
我打完佢 佢轉頭出返黎就50兵 如果仲要全高級兵玩條毛

一係放 一係殺
坐監冇用
遲下應該有得捉完說服 而家好明顯未整好呢個位

坐監野都冇得講
用300影響力拎到大城真係好爽
儲左幾個鐘
自立啦
我個垃圾人仔冇100兵力
磨緊去4lv家族先可以自立到
而家收人得說服 好煩 同埋開戰少300影響力真係好on9
如果你習慣咗控兵系統,試下換70%弓 20%步兵 10%騎

先帶兵去角落山頭,步兵列方陣於低位,弓手佔山頭,騎兵打掩護

兩軍接觸後先派騎兵出去騷擾敵弓,你個人就繞住步兵方陣砍,我200打800傷亡都可以控制係20隻內

騎係勁 但冇步兵配合耗損率高
係攻城戰入面比人圍兩次就冇哂步兵

依個時候弓箭手耗損率低 可以伏輸出主力 步兵死咗可以透過放走領主接管佢啲兵補充(多數步兵)
佢哋好快可以升級

睇下幫唔幫到你
遲下試下先
一開頭個控兵真係睇到頭都大埋都唔知點用
不過上左手就還好
不過我仲係開荒緊多數有咩兵都照用住先
顯卡比個參考:GTX970 我開全高效,小規模戰都仲好順,但到千人大戰就卡到西咁。。換張1060 6G,千人大戰好順
D城堡負產量一世都起唔到野
巴打你其他硬件咩spec?
我1660ti 開全高效,千人戰lag 到hihi
我攻城時 ssd每秒超過1g 讀寫
痴線用hdd 應該load想死
可能display ram 唔夠 ,我1080p 畫質佢食左我6xxx mb ram
搞一搞loyalty security 好似會升返
即係要加ram? 東蘺巴你有幾多ram?順唔順?我得兩條8gb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞