騎馬與砍殺II - 4

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
1.manage castle 升爆啲基建 ,下一座城

2. 可以起 衝車 登城塔
p.s. 爬梯最穩陣

3. 未試過 靠其他巴打
搵單身貴族同佢哋傾偈 對話選項一定要揀啱
咁始終都喺rx570....相比我部notebook gtx 1050ti下下load 成分鐘,已經算可以接受
賣d野食去市集…唔好賣到過多變到好平 d商場會買走哂
越多款式越好……咩魚,肉 果d都賣少少

另外留意國家 政策 有個咩 打獵 (名詳細唔記得)
會加所有城2食物供應 ,- 0.2 人民滿意度
玩完唔想再玩其他武器
有無人知城堡無晒野食點算已經升爆晒建築物唔知點解都負數
賣d野食去市集…唔好賣到過多變到好平 d商會買走哂
越多款式越好……魚,肉 果d都賣少少

另外留意國家 政策 有個咩 打獵 (名詳細唔記得)
會加所有城2食物供應 ,- 0.2 人民滿意度
善用N
可以
攻城一定要有步兵或者騎兵 騎兵會自己變步兵
圍城果到 有一格係 應該對住城門條路果格就係
如果係等緊你證明 你夠力打爆佢
圍點打援
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞