Virtual Youtubers討論區(16)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
係有班anti想係呢啲機會搞事

btw上次神田果到已經好似比黑人蓋過左(雖然炎上程度唔同)
神田今次挽回形象, 保護幼女
哈哥近呢幾次處事方法幾好
希望唔好再炎上
佢條謝罪片下面啲留言好精彩
初代薪王
ARK多左一班人睇,四皇會議之後就開始間唔中燒下好煩
但估唔到今次連貝叔都中招,佢del左個live重新up過,仲關埋留言
我諗新地圖話唔定唔再分部族唔再玩打仗
新地圖哈哥話RKS可能會重出江湖
竟然
哈哥好似預定左新map同咩人?
仲諗緊本ac係叫e個名咩..
同埋有d歌唔見左,原來係另一個獨立ac
貝叔非公開live Twitter講左係因為覺得自己咩都冇做過唔關炎上事, jack同axf果邊今次好似冇邊個炎上到
咁又唔清楚
其實係咪未講話新MAP係轉邊張, 同埋轉MAP時間
啲新歌首首都幾好聽
好啱佢style
未講
最少都麻雀大會完
黑人比人燒係佢自己on9加埋反省會比人覺得冇反省意思
佢自己雙重標準話chaika炸佢塔所以搵jack報仇,
但係而家自己又叫人唔好燒獵友會,係自己走去扔人設計圖
仲特登將廣告集中較哂係較扔設計圖果段
觀眾想睇既報仇一定唔係扔設計圖,
就好似彩虹玩mc比人殺左最多都係殺返人咁樣,唔會去將人附魔哂既裝扔去熔岩
仲要黑人d塔之前比人拆係類似neta咁既野

不過哈哥覺得冇所謂咪算,
黑人處理手法差同ky,炎上都唔係第一次
同埋彩虹多anti想火燒大d更加唔係第一次
識玩
https://youtu.be/NqI7IyOd9Fw

聊天室話炎卓會議

任砌完夏服最好睇
貓貓又係邊借左部電腦番黎
雖然做到1080p,但d素材一樣咁雞

後面放其他人既校服相係度ff
美兔同楓都係度睇緊
【Secret Neighbor】こいつらいっつも裏切り者居んな #月下の桜【黛 灰 / にじさんじ】 https://youtu.be/eui3GN2otMY
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞