Virtual Youtubers討論區(16)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
玩smash有個proplayer掉左一萬羊superchat挑佢機
aqua見有得同pro玩梗係開房應戰同佢玩左幾場
班毒撚話佢發情優待proplayer
班毒撚真係好撚嘔心
佢開台想同邊個玩嘅決定權係喺佢手上
唔明點解要道歉
冇sc可以賣其他,大把方法搵錢
sc冇一個月算短期野,人氣先係長期既野

lize,nonaka?,chaika,elu?,訓低個...
chaika話唔係佢,左2係魔女
一開波夜見同魔使俾人用手扣鎖住
原因係擅自建築
俾組長kanae鎖住加用埋C4黏係身到, 去案發現場審問
最後劇情未追, 唔知點
高壓統治
之前「民主方式」選出團體服飾, 冇人敢反對kanae提議
https://www.youtube.com/watch?v=CROr0SmTBFc
https://youtu.be/LOWqfgexF8U

勝利條件係殺龜,幫佢塞滿重量同不抵抗
好似有限d tek野?最多50個
定唔知咩渡渡鳥
開戰時間9:30hkt,到4am都未完就到時再決定點分勝負
時間一到就開戰,據點要家下就準備好
建築限制冇cap,只係記得唔起得多重金屬牆同金庫?
咁既高度係咪剩番力一
好似it d小丑衫
如果係機械人就冇得估
可能係chaika鳩up都未定,如果唔係佢應該得黑人配到隻耳仔
都有可能,近排活躍番
訓床個太過份,得條呆毛
有貓耳我都可以估貓貓

見到有人話初見,下一句就叫人做member
話口快講錯跟住多左10幾個做會員
仲有流口水聲
呢個真,係aqua自己pro意識太高覺得對唔住班觀眾
我覺得道歉有啲沈重
龍同自動炮台(包花)各50
其實aqua果日見個pro挑機都已經即時問營運許可同埋問左chatroom觀眾意見先決定應戰
仲要開戰之前都同本身入左果d人打埋果幾場先同個pro打
日本班毒撚咁都可以炎上真係鳩鳩地
其實根本係5ch anti串帶頭係Twitter 帶風向,本身aqua 呢排增長太強好多新觀眾都唔係fans,風向帶多兩下加啲想像猜測就好容易聚集1000dislike
個pro player本身都有負面嘢唔排除借刀
如果係打街霸梅原話要挑機 我真係唔信會炎上得起
最近先開始追Vtuber 㗎仔好似專炎上埋啲on 9嘢
都估到係班anti引戰狗搞事
有睇佢live點會唔明白apua決定
https://youtu.be/2H5b-DjGhSs
d和平塔同家族(恐龍?)比人殺曬
家下係度睇緊d遺址
‪初めてのどうぶつの森【御伽原江良/にじさんじ】‬
之前好似講玩既話會抽島先,應該冇咁快玩住
ark果邊差唔多要揀定睇邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞