Virtual Youtubers討論區(16)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
葛葉正宗爆睡,家下先醒訓左20hr
本身下晝gamer 4人一齊玩PUBG一個唔舒服一個遲到一個起唔到
lulu收完台就去左debi度玩,唔係直播住聽聲真係可惜
仲彈緊
【新衣装お披露目】日本で迎える、初めての春だね!【リゼ・ヘルエスタ/にじさんじ】 youtu.be/UKpR8KCLiQg
8pm
琴晚2點幾玩sv,家下仲玩緊,過10hr
戰爭開成廿窗其實唔太好 連Ars同Roa都咁低同接真係 全部人逼哂係啲男人到勁誇張
通常開啲認為會多野睇啲嘅葛葉太多野睇所以axf果邊全部吸晒去佢到咁制

同哈哥確認過,冇殺到佢地避難d恐龍
係d人誤會左
死既唔係axf果d咩

因為有人cap左e張
好似為左減輕ser負擔,本身有堆唔要既恐龍會放係某個地方等死or手動殺?
咁圖上面死果堆可能就係哈哥自己唔要既? 而唔係避難果批
axf果批就唔清楚
我冇理解錯係咪哈哥冇曬設計圖,加死左堆恐龍(誤會),獵友會就比人炎上
事後哈哥都搵番叫優果堆避難恐龍話冇事

死因好似係獵友會?引左唔知邊個隻泰坦龍?行過e個等死屠房誤殺左e堆恐龍
主要係黑人大炎上
https://twitter.com/znN3v9i3t5uY50y/status/1247821616467169283?s=20
睇番e條tweet, 新ac,講野咁串
好anti feel
唔計黑人件事,好似係想搵多d野燒
睇唔到

https://youtu.be/5AYRJ98yLFA
黑人燒有少少自己攞黎
頭先news講轉新map就新恐龍
慢慢期待下
頭先news講轉新map有新恐龍
慢慢期待下
其實冇所謂
都轉新地圖, 而且大家都玩得開心
睇啲人好似主要話黑人成日提起俾AXF炸塔, 好記仇, 唔聽KANAE講掉哂啲設計圖
琴日謝罪會又冇反省仲好寸, 話佢要前輩讓佢
前輩讓佢係咩一回事, 冇留意佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞