Virtual Youtubers討論區(16)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
我覺得獵友會開頭至中期作戰幾好
好有團體性
後期圍內玩遊戲幾好睇,但係咁快放棄就唔係幾好
我覺得之後舉行ark運動會仲好睇
陸地/飛行障礙賽
射飛龍(一隊騎龍,一隊射龍)
鬥用飛龍/鷹掉物件入個窿
捉迷藏,一隊做人逃走,一隊用飛龍捉人
等等
獵友會個位冇空中戰力好似入唔到,個位真係太屈
總攻都打唔入比人偷哂野元氣大傷既jack,仲要死哂比jack執裝
之後就開始鳩玩
後面佢地玩c4椅係幾好笑既
https://youtu.be/Z2hbgcXAX_I
冇跟開,轉左人既
佢d短片有故事話自己係隻狗既主人,係4月一號第一次live
基本上七個鐘嘅仗獵友會出現左3個鐘都冇
雖然叶開頭殺左jack好多人同龍但都冇人理過佢地
綠仙佢地起個總部起得咁辛苦結果冇人攻過...
7個鐘9成時間係睇jack俾人輪流圍攻
就係佢地個位太屈機,其他2隊己經冇哂空中戰力入唔到去
Axf好似到好後先搵到獵友會據點果時已經冇能力入到去相反jack據點太大好難守比較好侵入,jack到中間開始比人打到出唔到去打人
今次戰爭最大看點係jack成班由頭打到尾都好hi,幼女怪盜夢遊
葛葉同叶前中期好多精彩擊殺
其實除左叶同開頭嘅葛葉有認真過
Jack成班同其他隊嘅囡仔根本係黎玩嘅心態
一開頭空降長頸龍笑撚死我
之後嘅反攻成班牙叔又狂送頭
葛葉又成日做d膠野去煩人地個女騎士
冥府2個女不停做後援幫手做武器同子彈都好幫得手始終唔係個個人戰鬥力好勁,
你話好多龍可以用就話今次先50條龍,
空降個諗法其實幾好係幾隊人都冇諗過個罩咁難爆,不過睇直播睇得出佢地玩得好開心
女騎士同melisa做足全晚後勤真心癲
個獄卒妹都殺左好多人
唔記得講一開頭個炸黑人開幕儀式
痴撚線
同埋佢地打到冇晒子彈比人圍城都咁高士氣係好熱血
黑人戰功都好高扔晒哈哥啲設計圖

(罪已謝)
https://mobile.twitter.com/Gwelu_os_gar/status/1247274032396783617
俾獵友會打到罩都冇埋要再整過
成班士氣高到好似反cup 甘
執到少少炸藥都歡呼一餐
成隊主角隊甘
收最多負皮,4千幾
都預左開新圖
冇所謂啦
唔熟佢但睇其他liver講佢好似係會定期炎上咁不過琴日佢係好好笑
扔設計圖真係over左,同埋炸黑人塔既又唔係哈哥
佢應該係唔知設計圖嘅價值先會咁做哈哥之後都話左冇所謂
張封面同經歷我覺得唔過份
其實以佢地既性格應該覺得冇所謂,但係黑人都係要燒
睇名就係
出面都死城咁款竟然仲有開門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞