黑警成功破解黃之鋒部iPhone

247 回覆
871 Like 16 Dislike
呢個真係香港小數族裔群組之恥
Cellebrite就係撞iPhone密碼黎理解
佢搵到漏洞bypass咗 iPhone嘅lockdown機制 所以改個長啲嘅密碼佢係唔會理解到

你點知唔關密碼事?當然都有可能關人事
日日用iphone打飛機
又話android垃圾易破解
而家柒到核爆
用下腦都知世上冇OS絕對安全
破解iPhone都唔係第一次啦
我6個月前已經爆左料啦

[正視聽] iPhone並非100%安全
https://lih.kg/1576247
Idog全面退場
Push
我上面唔係講兩個位咩......

因為以我了解好多文科人你只可以超簡化同佢講個分別,你用10位密碼示範只會睇到佢頭痛,講到底只係想佢哋知係個密碼入面加個點或者問號,就多上千百萬倍破解難度。
用十位數字+字母+符號. 已經有排都破唔到啦
向美國國務院舉報
違反香港人權與民主法 會被美國制裁
假設佢真係brute force破解,唔係應該直接用上面講嘅94個character set去破解咩當然佢可以先用純數字破解先,因為8位數字都幾多人用
邊到誤導?
全部破解都係撞密碼喎ching
你鳩吹有冇source呀?
唔係,反正都係撞,會先嘗試最簡單嘅先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞