黑警成功破解黃之鋒部iPhone

247 回覆
871 Like 16 Dislike
知唔知乜鳩叫私隱
titan M no.1
其實硬爆既呢啲唔係幫到好多
好似話加長更加有效
唔好爭呢啲意氣啦。邊個安全啲一件事。但從來都應該假設自己解到部機咩嘢,班狗就睇到咩,咪跣自己
加長係理論上更有效
但你記到咪做啲簡單變換囉,例如將某字母換某符號,求個心安
全部用有意義英文字驚個軟件識試咗啲常見英文字先,快啲解到
都有巴打建議用中文拆碼入密碼,可以諗下
關抗辯理由咩事?已家加密碼犯事?裏面收埋女朋友啲閃卡唔想俾其他人j唔得?人哋拎去整電腦都閃卡流出啦。
真... 仲有 你上網 打電話 都上哂ISP
班狗拎你張sim卡出嚟 已經夠料監聽你
跟本用手機就已經唔安全

尤其係條巴基闌坦狗
莫俊傑
成個戇鳩仔咁
一入屋就問人收開幾錢
跟開邊個外國勢力
係話緊你呀柒頭皮
你叫班I狗情以何堪?
其實ios唔係可以遠端icloud lock同洗機咩
Lock左icloud其實要破就要爆左apple個server
Push
警察收手機,第一時間係關機
唔知佢實際點運作啦⋯⋯ 因為佢就算果堆brutal force一開機就連cellular⋯⋯無記錯就係要開住解。

而且,當然佢拉左人後,其他人得好少時間解決部機係常識吧⋯⋯唔係猜乒乓波呀,係同佢睇下邊個快出手。

重點都係果句係,班黑警唔係交差就算,係想整死出來每一個人。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞