騎馬與砍殺II - 3

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
有要禁x
其實之前都可以set到禁制先crouch lance
而且其實加強左
個cooldown超細
殺左之後兜個圈已經可以再黎
原來仲有 我玩開長槍 冇沖峰都覺得其實長槍好似勁左
我都記得以前騎住馬跑順咗就會沖住插中人先拎起枝馬槍回氣咩
玩沙漠既話 早期係咪好難有騎兵 關係又唔係咁易升 唔係成日有任務出
入蒙古著數好多 , 有騎兵易玩好多
早期農左好耐 先入國 依家60人打帝國60人可以無傷 後期可以招埋貴族
但係就係想知沙漠前期係咪冇得玩騎兵, 冇騎兵慘過食屎
我仲未出名嗰陣見到沙漠國啲兵都好廢下
屌 帝國投票扮民主 原來ruler
m可以override個結果 唔怪成日打返黎城唔比我 明明超過一半人都投我
見話有洛駝但依家都未見有
鬥場獎品見過
1代蒙古完全唔勁 AI完全唔識騎射
同埋果面D響馬太勁 用蒙古兵打會死好多人
係前期可以恰D輕步兵 同埋成型好快 後期補兵方便
有無人都遇到呢個問題 一上1.0.3就炒哂d save
一代都係咁
最著名既就係斯亞迪亞既國王哈老四
只要你同佢唔夠friend 既話,就算全國9成領主投票支持封座城比你,佢都會封比自己
2代 識拉打 , 圍住來騎射 ,步兵根本等死
最抵死係原來可以通過一啲政策 令ruler override ge cost高啲,而普通領主有多啲權
本身夠數過 條仆街女皇又 override左
玩連線 用長槍 吉 騎兵幾好玩
想問點join kingdom 去到個個主城都冇lord 又入唔到lord hall
佢應該帶緊枝軍隊係野外 你搵個領主/貴族就問到佢係邊頭附近
要搵個統治者傾計 通常佢地行左出去打仗 你禁N搵下應搵到
有啲火槍game係抄騎砍拿破崙dlc 但係拿破崙dlc都係有人整左mount and musket mod先出現
依家關刀仲可以用嚟當騎槍拮人 全能武器
邊度買?
之前個巴打講過
但我根本搵唔到個名
試下開個save將Recruit difficulty較做 realistic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞