騎馬與砍殺II - 3

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
啱啱玩到統一
終於可以做主線
仲做到咩
有幾個我搵黎搵去都唔見
壞咗幾次save又開過幾個 我仲未入過國家玩 搵晒嗰10條友搵埋啲Banner 仲未揀入邊個國家
入完之後好似冇曬自由 見你哋話咩行下都俾人打
不過暫時睇都仲未統一 應該要盡快入個國家打帝國
野食買多幾款
Morale維持65-70
搵個scout高既npc做scout
成個觀感就fit晒
要以少勝多先會加得多名聲
沙漠打馬賊,有好多tier2馬
8GB原來唔夠咩?我都應該玩到低或者最低但都lag
係唔係要轉雙手拎 先可以斬人
之前買過發覺只係得吉 唔啱用 掉走左
去敵國地頭 係會比人打 睇國家顏色 如果紅左 自己得幾十條友就盡量唔好行 或行果陣小心啲
撞到人地集團軍另計
琴晚玩到入左帝國 做左議會代表 成日禁入去垃圾會投票過議案 有啲要收過路費 有啲要加稅 有個加軍隊人工 換 軍事行動擭取ge影響力加30%
其實帝國騎兵點樣招募
走晒所有村莊都係得步兵新人
3700x + 2080s 全水冷全部最高設定入村可以hold 144fps
但風扇100%

步兵upgrade左做圖第一款ge士兵先
upgrade 唔到架喎
步兵只可以升弓兵/資深步
係 我柒左 我唔記得啦 應該都同領主好感好啲 睇下有冇得招
但你都可以睇下村有冇第一級果種
好多BUG,有時會卡死任務對話,間諜我搵1極都搵唔到,唔知係咪中BUG
今日更新完
打5百人攻城戰疾到痴線
0關係, 無做過任務都有得招高級兵 $350 /$300 個隻
搵到,而家準備建國
呢啲early access beta係細廠搵玩家幫手試bug
另一方面要籌錢繼續develop隻game
大家玩之前預咗隻game係多bug到喊,想玩正式版等多一年啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞