達哥條仆陷家產,衰撚過楊明貼A4紙寫香港加油

534 回覆
714 Like 458 Dislike
知唔知咩叫KOL
依家主要唔係屌佢唔表態,
屌佢叫班打手上來搞平反,黃袍加身
呢個POST主要係想係貼番條LINE俾大家以正視聽
達哥,咁粒水就算啦
5 大訴求,光復香港,時代革命,
一句都未係佢個口度聽過,就知佢唔會表明立場
為生意既,就低調d 唔好話自己係黃,搵幾多自己收埋食咪算lor,係要衝出黎柒,
杜生果d 又出錢,又出力,又吊到藍絲化既行為比比皆是
達哥邊有得比,達哥係講都唔敢講,又扮睇唔到,
達哥夠薑唱願榮光歸香港,夠膽吊柒藍絲政府廢老鄉黑既話,實無任歡迎歸隊架
自己做唔到咁好就摺埋唔好阻住地球轉啦
大把手足要幫手,真係無人想理佢
黃色經濟圈呀,仲諗賺人仔就好行夾唔送喇

利申 : 前達粉 , 兄弟手足呢個字係舊年6月定義已經唔同左
唔係同路人唔好痴咁埋呀 dllm

呢位巴打講得好,貼堂
我真係屌你老母。依加四月喇。就黎俾人滅族喇
仲講咁撚多廢尻話 你含撚啦
咁如果唔表態唔代表咩嘅話,咁佢宜家呢啲行為都唔會係啲咩平反同黃袍加身,只不過係之前無表態,宜家肯出少少聲姐

我唔係想幫達狗,淨係想以事論事
點解咁多人理呢條五毛?
呢度好撚多達狗Fans架
唔好屈達哥係黃絲

比條生唔行下

達哥哥要番大陸搵食
雖然有d掛住達哥直播
不過比d咁既人紅真係點對得住手足
你同班盲反既以事論事有咩意思
話明盲反邊會講道理 反正都係欲加之罪何患無辭

你見佢無覆你都知啦
佢依家都冇出聲呀,依家都未聽過反送中三隻字,係日日講新聞,了解時事既既達哥口中出來
達哥正一仆街陷家產,想搵打手幫你扮黃,食屎啦
其實達哥多job係因為有人氣 但佢嘅人氣都因為今次件事消失得7788 佢而家應該都係得番零星嘅job 反正人氣同job都流失得7788 既然係咁點解放手一搏講番政治野呢 反正佢人氣來源係年輕人 大多數年輕人都係黃 點解佢成名之後會選擇同佢嘅fans背道而馳咁蠢
以佢以往作風可以講,但佢選擇唔講即係有D野變左, 咁我地同佢嘅關係都唔可以好似以前咁,好公平
達哥,我地不再支持你
全世界report達哥youtube所有片 port到佢黃標
支持
屌你老未鳩sir

你幫夠達狗紅未

幾時幫我Ming仔紅番
呀蛇醒返一次
關咩鳩事,我唔係想幫人紅,我覺得達哥用打手洗底好低莊,特登開POST以正視聽

达狗黃撚左靠你班达粉小學雞幫手賠違約金就仆街了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞