達哥條仆陷家產,衰撚過楊明貼A4紙寫香港加油

534 回覆
714 Like 458 Dislike
其他人有冇叫PR上來幫佢黃袍加身,
達哥洗左三千正評,我提醒下大家達哥所作所為有咩問題?

達哥依家係又要做雞又要攞貞節牌坊。
鳩sir係黃定藍
達狗就聽過
唔係佢FANS,但係又打一大篇野話我
又一件連個POST都冇睇,就扮中立屌我
撐達狗不如撐項明生 起碼有政見版嘅一國兩制
解釋過N次,大把人知我唔係警察啦
唔好因人廢言,你屌我之前睇左個POST未先??
達哥呢件冇垃場就想黃袍加身
大事回顧, 放上百科大全。。咁好心機去重組事件。
達狗
估唔到條撚屎賤到搵打手上黎洗白
本來對條友都己經冇好感,瀨共仲要屌fans 引戰撚
依家越做越肉酸
點解仲有人會理簡體達
有樣子巴影子
我一直話我係黃,你自己都可以搜尋下我呢幾年出過既POST,再分析下

唔好人講乜就算係乜係好事來的。
正如達哥一樣,班PR打手話佢係黃都要起下佢底睇下佢做過乜野。
呢個POST都可以幫你地分析下達哥為人
最近有PR打手上來做野,斷章取義呃左近三千正評支持達哥
Good day sir
唔該晒你整合
Thank you sir
真係痴撚線
啲pr打手仲話我地小數派
好撚嘔心
一講唔鬥黃就衝哂出黎
係唔鬥黃呀
不過犾你唔係黃
迖狗塑造自己形象就係聖人咁 又導人向善又剩 講到幾撚偉大咁
結果就係64-69呢段時候極力想滅聲睇唔到冷處理
點知到收唔到科咪講句關注中 逼住係咁講幾句咁
成個人虛偽到

呢個時候迖粉想反底 收撚皮啦
一直關注事件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞