達哥條仆陷家產,衰撚過楊明貼A4紙寫香港加油

534 回覆
714 Like 458 Dislike
單野擺明係backup佬唔啱
達哥辛辛苦苦拍段片出黎
比人偷左去賺錢
達哥係成件事既受害者
班友仲屌達哥做乜鳩
就好似條女比人強姦
就話條女著得性感抵比人姦咁
達哥以前夠偷人潮文讀 你班達粉仲屌番作者要感恩又點計
有幾多自稱黃既youtuber有做過野?我見大丁同伍生係有做野,其他呢?你唔屌下其他人?
黃子華
諗起當年,
達哥講自己直播唔係為錢班打手吹到佢做聖人唔可以屌,依家
引戰狗post
不知所謂
其他人有冇叫PR上來試水溫吹奏
斷章取義呃3千正評?

第一,黃子華今次係抵屌
第二,黃子華冇叫PR上來帶風向。
達哥有搵人吹奏佢係黃,我呢個POST係提醒大家
迖哥:不想將直播商業化
https://lih.kg/1397004
你要諗下wo,人地唔係主動去試水溫,源頭係人地直播比人迫表態先再停播隔一段時間出黎講野,佢唔係無啦啦主動出黎攞光環wo
條撚樣賤過狗
當初靠咩上位
依家反轉豬肚就係屎
仲有咁多傻鳩盲撐
蠢撚過港豬
笑死,自打咀巴,依家咪變左質囉
你又知係pr 根本成大班腦殘fans
你再狙擊達哥啲錢都唔會過去你到
達狗=完美世界仔
我都唔係要佢D錢我上兩登咁耐以來邊次真係為錢
我係順手提提大家,唔好打手果俾三千正評帶風向。

達哥係乜野人,自己睇條timeline分析
達哥要靠打手PR網上做勢,真係慘
痴撚線 隻狗講既野都有咁多人撐

為左屌達哥撐隻狗

達哥唔表態衰得過一隻狗?
達=岳不群
唔洗屈我係狗,連登好多人都知架啦
睇下我咁耐以來所作所為再分析啦

達哥就真係達狗啦
睇下佢做過D乜野,
最近唔係叫班PR上連登幫手洗底我都唔會重提佢件垃圾
PR撚不願看見,包伏撚中伏,
達哥中回力標

係呀,達哥就係變左質,對兄弟都變左質。

我地對達哥既愛都變左質,好公平。

冇理由人地唔愛我,我地仲要好似以前咁愛佢咁犯賤
唔洗屈 你根本人都唔撚識做
係一隻賤種狗
講咁多咪三個字「唔出聲」
以前嘅觀眾絕對係失望兼唔會睇
但係非藍非紅根本唔需要日日post狙擊洗版挑起仇恨/洗存在感
坦白講佢有冇人睇出唔出返嚟我冇興趣follow
鳩sir唔該分享返警訊
ming仔至少捐咗10萬比手足,請問達哥為場運動付出咗d咩,佢由頭到尾都冇話自己係黃,你憑咩同佢平反?
https://lih.kg/1954735
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞