達哥條仆陷家產,衰撚過楊明貼A4紙寫香港加油

534 回覆
714 Like 458 Dislike
ming仔起碼都肯捐廿萬出黎
達哥乜鳩都冇做過
你叫班觀眾點撐得落

利申 兩個都係忠實FANS
犾要供樓
學佢班fans話有包伏 不了
咁長都係6個字結論:想食兩家茶禮

奶共仲想食黃食屎就有你份
佢可以選擇唔講良心,
我地良心都可以選擇唔支持佢。

好公平。冇理由你唔講我都仲要支持你。
backup佬單野
都知佢份人貪錢又小氣
平時稱兄道弟
知道人地賺左幾十萬就嬲到唔開台

同佢打FIFA幾年果班都反晒面
唔係為左錢為左乜
見到d ig story 真係好嘔心 出幾個po就當自己做咗野

由佢屌fans果刻就知條撚樣扮黃比人踢爆左之後嬲嬲豬亂屌河馬
暗黃比多佢扮黃真藍
話啲警察唔夠專業
係咪要論應該打撚死哂啲手足先岩
引戰狗
警犬先收皮啦柒頭
連黎鷹比佢UNFD 就知咩事啦
反送中事件連基本中立評論都冇做過
驚死自己一做評論就露咗藍底
達狗仲要供康城層樓
點會捐
留意佢反送中抗爭開始前,講新聞都係冇講反送中條例,平時政府有咩on9政策佢實會講
教科書級
由人變豬既退化演示
個timeline整得好好 根本就係知自己訂閱數急跌先出黎po下野關注事件 貼下新聞講兩句黎補救
明眼人都知佢po呢d野既動機
仲要之前發生咁多野唔Po 訂閱數急跌先黎Po
Undergrounddv 達哥

《香港01》為了呃點擊率,罔顧新聞道德,多次扭曲事實!上次BACKUP 佬事件,《香港01》第一時間老屈我「過橋抽板」,表揚BACKUP佬對我之侵權行為。
今日《香港01》記者趙允琳撰寫的一篇報導,屈我鬧示威者是「引戰狗」!我根本無嘲諷示威者,完全係生安白造,惡意扭曲!大家可以在我原帖文中睇到(https://bit.ly/2YhHMw7),全文根本無提及示威者!何來罵示威者?
「引戰狗」是指:
故意留言引起眾人爆發罵戰之人,例如無故對他人作出人生攻擊,粗言穢語等不尊重別人、故意挑釁別人引起謾罵的留言者,像連登反達會員,USER NAME: 「Olivier吉魯」這類人!

寧願出post屌連登仔都唔屌中共政府
呢啲人咪真係引戰狗囉
反而覺得有d野為屌而屌,照咁睇ming仔會唔會抵屌d?人地ming仔真係衝出黎柒,而達哥由頭到尾無表態但比人搞到出黎講幾句野,達哥岩岩放返d gameplay就開始有人追擊佢,諗深一層係咪有人刻意搞佢一個呢?最得意係班深藍冚家剷youtuber又無人追擊無人提
人地比帛金講所謂既道理你就當做左野?
Backup 佬搵既錢根本係達哥既,呢件事有咩問題?
咁達哥做左乜鳩?
你當佢帛金又好乜撚都好
果廿萬的的確確捐左出黎幫到班手足
講真兩個都on9唔抵幫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞