達哥條仆陷家產,衰撚過楊明貼A4紙寫香港加油

534 回覆
714 Like 458 Dislike
達哥條仆陷家產,衰撚過楊明貼A4紙寫香港加油,最少大家都知楊明係撚人

搞平反?真係當兄弟蠢撚過豬。
反送中事件4-5月頭都講緊啦,依家過左一年啦,未聽過佢講過反送中同五大訴求等等
呢個星期搵一大班PR上來試水溫搞平反,真係食相難睇,好在兄弟有紀錄你D仆街野

2019 -
唔提,大量8964留言被ban

唔提

宣傳完美世界

聲稱一直關注,加張隔岸觀火圖
衰過雨傘運動劉德華式不要催淚瓦斯

舞台劇
宣傳

達哥舞台劇 夜谷賓館營業中 作者

唔提

幾個義士自殺
網民希望人道立場呼籲吓
唔提

N個義士自殺
嚴重到張建宗呼籲停止後
先出來IG呼籲,並關閉留言功能

整個六月至7月2日
大量黃藍,政治清癖中立,沉默tvb藝人偽人呼籲登記選民時
佢唔提

舞台劇因事押後
請食飯

721 元朗恐怖襲擊當晚
網民希望人道立場呼籲
唔提

722 早上
梁振英嚴厲譴責元朗暴徒

722 晚上
我推咗好多活動,賺少好多,好嬲元朗搞到咁,警告唔好再鬧我

CAP圖反批鬥兄弟,留言反擊圍爐

723 完美世界private達哥廣告

724 就快出動漫節活動
終於承認自己偽善
完全唔講背景發生咩事,只係不停箍fans
成條片重點:自己被鬧,訂閱數下降,開口埋口呢兩點
拍片送禮果日仲要係723(元朗恐襲第3日)
點解大事大非仲有心情做埋d咁既野

比人圍屌,屌到送禮比支持者答謝,搞抽獎
達哥送禮同葉劉話派$8000有咩分別
繼續扮受害者,分化死忠同唾棄他的fans
"過去兩個月香港一直經受盡各種磨難"
又講埋d模稜兩可既說話
唔同立場既人睇呢句說話可以有唔同理解
繼續兩家茶禮
一出完post就即時留言昔日兄弟係引戰狗

726 動漫節近了
咁之前戈啲藍絲大遊行係咪都可以理解做示威者 唔想得失大陸 又唔想得失香港人
用字仲係好隱晦,今次感覺係影響到自己利益先出聲
佢屌01都只不過係因為01報咗關於佢嘅失實報導
唔係因為01係紅媒
叫人睇立場新聞成功收復部分失地
五日連續三post成功轉移部分示威者對元朗上環關注

同日下午
張建宗為警隊道歉

727 動漫節到了
張建宗道完左歉,佢就開始轉發警察新聞,但不評論,零個人意見,屌吉魯就開晒名屌
ig story更新,原來一直在關注(睇新聞)
排序優先澄清自己假新聞
日日上連登捉引戰🐶
對準政權都唔敢講

728 上環再衝突
終於等到講翻少少人話

兩家茶禮極致,望真D白隊其他人都唔係全部白衫,得達哥又白又少少黑

729 動漫節再出show

[/member]
鳩蛇你好 你點影的
Yes Sir ! Sorry Sir
Ok
你點知的
yes sir
達哥,咪仲想扮黃,食屎啦你
下面會有班撚樣阻礙正常討論達哥
好煩啊
同一件事分幾十次
迫人認同自己
打咁多野咁好心機提條奶支狗

達狗
呢幾日成堆達哥平反POST
仲有集氣POST,同幫連登仔道歉POST

佢唔搞呢D野我都唔洗叫大家提防達賊
Yes Sir, totally agger,達狗正仆街
達狗仆街啦
係咁試水溫
夠薑開返直播
你都唔係第一日禁人聲
你真係好撚煩
算吧啦,佢當日肯講,手足咪支持囉
佢今日唔再講,過一排又想洗底博人支持???

冇咁便宜嘅事囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞