高質傢俬傢俱電器討論

1001 回覆
13 Like 15 Dislike
3m 櫃底濾水器買左
3個濾芯加埋都係七百幾
女友話係人造石,牆身同枱面之間既填縫邊做到有圓邊效果,清潔上幾方便。
電陶爐好似靠D金屬線轉紅外線發熱,電磁爐就靠電磁波,電陶爐好處係咩煲都用得(平底),但係慢熱少少,同用電量大D,電磁爐就話有輻射(斷估對人體應該影響唔大)
咁你咪2個窗有2部機?
不過我屋企係上下窗所以唔會裝到兩部
我電視做兩個,電腦嗰邊做兩個,應該差唔多反正拖板收埋唔覺眼
有無巴打有Electrolux EFC926SA抽油煙機,好似好正咁
corian係做到無縫
不過真係要買返corian, lg, samsung就好d
佢最正就係個無縫sink盆
但因為佢唔夠硬,易花, 食漬就唔揀佢

最後揀左technistone 石英石

淨用佢抽氣?
自己裝? 難唔難
我想裝埋有龍頭果隻
拖板始終多舊野
如果收得埋都好
收唔埋好銀眼
我收左入櫃入面先感覺好d
我分三節窗
最頂係浴室寶, 中間係抽氣扇
係,所以如果裝修前真係要諗好啲掣位又或者拖板點放如果電器,用黎發熱嘅就最好唔好用拖板
我用經水龍頭果款
唔鍾意又整多個龍頭係sink盆
美馬買真係好平
有排用
呢個顏色好型,但怕窗口式唔夠暖,巴打點睇
Ok ar
完完全全無問題
同埋我個廁所唔算細
自己專登間過牆整

你幻想就係夠放2個浴缸,一個座廁同一個洗手盤咁試下大(放完無位行)但大細就係咁上下
兩個浴缸
自己只係用嚟煮麵,其實真係好正,水好快熱,又易清潔,炒嘢就唔知,聽講難買wok
咁你個抽氣扇咪好低下?會唔會有機會易有手掂到
可能我有小朋友,所有野安全出發
咁都好d
拖板真係好銀眼我覺得
我屋企人都係咁,越睇越肉酸有啲後悔
而且佢廁所30幾呎其實浴室寶抽都夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞