高質傢俬傢俱電器討論

1001 回覆
13 Like 15 Dislike
夾板6千包度尺 5尺床 算平?
生態板係點
衣櫃係生態板 但唔記得問師父有咩好
係呀歐洲grohe有德製有提子製
我就買左提子grohe
德馬好多都唔會寫,要用自己方法search
生態板係咪即係E0/E1?
以我所知越低就越少甲醛但係就會生蟲
睇裝修佬群咪話大陸野
又話入面唔知夾咩

其實我唔介意錢
只係介意條黑氣邊
諗咗好耐睇緊水波爐,蒸焗爐定氣炸鍋
而家煤氣蒸魚蒸排骨張煤氣單成600幾蚊好肉赤
好似係
我屋企e0板
之後搵左間公司check
比左2千幾清甲醛,間公司用機睇都真係0甲醛
如果間屋依家咁嘅天氣都唔太潮濕就唔怕用E0了
真心覺得開多啲窗同風扇抽氣扇做好啲通風有用過一次性除醛
因為甲醛釋放好似持續好多年
不過最重要都係物料著手
2500買個安心
個女得果1歲
我會買蒸焗爐 最健康 但係好大舊
唸緊whirlpool定panasonic
三十歲準備結婚
全家啱啱供完層私樓 結完婚父母會搬去另一層居屋住
好彩唔洗擔心買樓但儲蓄得返幾十萬
同老婆夾份攪完結婚裝修應該清袋

冇父幹唔想父母同住真係唯有租屋
但冇咩家既感覺又要驚隨時比人趕
兩個加埋五萬,你肯定你買到400呎?
應該買到
只要佢夠首期
銀行應該都借到360
做乜尻姐你地, 明明人地係高質傢俬傢俱電器討論
我本身都係講家電
仲入黎問梳化
不過無人回
去左快易店買cerim 木紋地磚
我回你,買咗cheers,試坐幾舒服
見實惠減價就買咗,冇試其他牌子
試坐過,好‘林’,唔太鐘意

其實人生買過2張
一張吉之島咩富雅,2年彈弓收皮
安利寶就7年,其中一個彈弓位開始收皮

其實七年係咪都差唔多定係有啲可以更好
Giormani係咪會好過cheers?
我同意好熱
但感覺快乾好多
同埋分2機可以同時又洗又乾分2機
實惠話用纖維板但又寫住e1
唔知係咪同生態板一樣
不過我應該都係用夾板算 感謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞