我屌你老母狗鐵又點撚樣呀 02

536 回覆
24 Like 3 Dislike
被迫藍田落車,行撚左去牛頭角,紅van打晒蛇餅
再排巴士,全撚部都full, 搞撚左個半鐘都未上到車
而家搭巴士去元朗再等車落返荃灣

東九地面交通都塞到仆街 你番到屋企食飯沖涼後訓得嫁啦BO
尖咀坐215x唔知會唔會有影響
仲排緊長龍等車

排緊都問有無影響?
仲排緊長龍等車

慢慢等
土瓜灣橋面都塞到仆街
點解要call消防

怕有痴線佬等得太耐自焚(好似係)

商台話有消防拎鐵斧同滅火筒
九龍灣仲有架指揮車
真係講都冇人信
尖沙咀返鑽石山嘅時間夠飛去台灣

屯公user表示你呢d雞毛蒜皮既野唔洗講

圍城撚表示日日都用緊飛台灣嘅時間返學
架接駁巴一去到觀塘就超塞 落唔到車
唔知點返將軍澳

比d希望你 將軍澳道打後暫時冇問題
朝早玩咁既野,考公開試果班學生一定喊曬口
我為咗喺mk搭到巴士番將軍澳
專程由旺角道行到太子地鐵站搭796c

好撚近 有咩好講
仲排緊長龍等車

排緊都問有無影響?

仲排緊長龍等車

慢慢等
土瓜灣橋面都塞到仆街

準備上車
如果搵日返工時間撞正落雨 紅綠藍紫四線壞晒會點

係外國,一早開曬聽政會屌鳩班管理層

係外國,運輸局官員要辭職啦

之後仲有人告鳩廢鐵
一個鐘走得出九龍灣肉戒牛肉食一年
樓主鍾意拜仁?
真係講都冇人信
尖沙咀返鑽石山嘅時間夠飛去台灣

屯公user表示你呢d雞毛蒜皮既野唔洗講

圍城撚表示日日都用緊飛台灣嘅時間返學

夠你地來回未
逐步回復正常 by cctvb

如果真係咁既話會點解決?

朝早都有呀,係東涌綫派彩姐
有無人認到部電話係咩型號? 好似幾靚
一個鐘走得出九龍灣肉戒牛肉食一年

咁你今晚繼續食牛都得
食土土個三哥都差唔多
狗鐵東行如何
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞